Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Požega

Sberbank Požega

S velikim brojem poslovnica, Sberbank je uspostavila veću dostupnost klijentima u pružanju usluga. Sberbank Požega omogućila je izvrsnu ponudu kredita koji najbolje odgovaraju svim vašim financijskim potrebama. Nastojali smo pojednostaviti postupak i osigurati pravi kredit za vas.

Sberbank Požega – Za pristupačnija financijska rješenja

Financijsko znanje je moć i zato smo u potpunosti posvećeni pružanju podrške svim klijentima kod donošenju boljih odluka vezanih za izbor kreditnih opcija. Razumijemo da različite okolnosti mogu uticati na financijsku stabilnost, pri čemu nastaje potreba za dodatnim novčanim sredstvima. Nudimo veliki izbor kredita koji odgovaraju vašoj situaciji, trenutnim financijskim okolnostima i uvjetima. Bez obzira da li već imate kreditno zaduženje, trudimo se ponuditi vam najbolje rješenje u skladu s vašom situacijom. Sberbank Požega uzima u obzir sve vaše najvažnije financijske potrebe. Krediti Sberbank Požega su praktični, fleksibilni i brzi.

Naše praktične i brze usluge znači da ne morate trošiti svoje dragocjeno vrijeme na čekanje. Nudimo fleksibilne i pristupačne uvjete, ali se zalažemo i za rješavanje vaših financijskih problema. Pomoći ćemo vam da izađete iz financijskih problema i dugova kroz prilagođene kreditne opcije.

Naš cilj je da vam pružimo potrebnu financijsku potporu i sveobuhvatnu paletu usluga poput kratkoročnih kredita, opcija refinanciranja, pozajmica i zajmova, kao i velikog broja nenamjenskih i gotovinskih kredita.

Sberbank Požega – do novca u toku istog dana

Sberbank Požega nije poput prosječne banke. Trudimo se ponuditi najbolje uvjete kako bi naši klijenti došli do najboljeg rješenja, bez dugog čekanja na odobrenje i stajanja u redovima poslovnice. Razumijemo da u današnjem vremenu su svima potrebne financijske usluge koje će donijeti neophodnu potporu u skladu s najvažnijim očekivanjima. Zbog toga smo osigurali da u našoj poslovnici sberbank Požega dođete do prilagođene kreditne opcije i odgovarajućeg modela zajma ili pozajmice. Sberbank ima dugogodišnje iskustvo u industriji kredita i na kreditnom tržištu. Pomogli smo velikom broju klijenata da dobiju odgovarajuće kredite, financiraju svoje ideje ili poslovne planove onda kada su ih drugi odbili.

Tijekom godina Sberbank pomogla je mnogim klijentima kroz sveobuhvatnu ponudu svojih financijskih proizvoda, uključujući kredite, pozajmice i zajmove. Shvaćamo da život puno puta može donijeti neočekivane situacije tijekom vašeg putovanja. Ali s ponudom naših kredita možete bez problema lakše prebroditi financijske izazove i događaje od važnosti. Od pokrivanja minusa na karticama, popravki u domu, ekskluzivnog odmora, pripreme za vjenčanje, dolazak bebe, poslovne investicije, Sberbank Požega nudi pravu financijsku potporu prilagođenju vašim okolnostima i željama. Naš tim stručnjaka pomoći će vam da dobijete najbolju uslugu i pružiti podršku u donošenju važnih financijskih odluka.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (462 ocjena)

Home » Sberbank Požega