Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank tečaj

Sberbank tečaj

Svi poslovni ljudi, a naročito oni koji se bave uvozom ili izvozom, trebaju redovite i točne informacije o kretanju vrijednosti na tržištu kapitala i vrijednosnica. Sberbank tečaj redovito ažurira svoju tečajnu listu koju koriste klijenti. Na taj način, koristeći informacije iz naše tečajne liste, naši klijenti mogu odrediti najpovoljnije momente za konverzije iz jedne valute u drugu ili odlučiti kada je najpovoljnije vrijeme za sklapanje velikih poslovnih ugovora, naročito ako su ti ugovori sa valutnom klauzulom. Obzirom da tržište novca varira, važno je da redovito pratite promjene tečaja, a Sberbank tečaj vodi računa da sve promjene na tečajnoj listi pravovremeno stavi na uvid svojim korisnicima.

Devizna mirovina – Sberbank tečaj

Tečajna lista je važna i svim korisnicima koji imaju deviznu mirovinu, pogotovo ako dio godine žive u zemlji u kojoj su zaradili mirovinu, a dio godine provode u domovini.  Sberbank tečaj vodi računa o potrebama svih svojih klijenata. Možda samo često putujete i zbog toga ste često u situaciji podizati gotovinu sa svog deviznog računa pa vam je praćenje tečaja valute u kojoj dobivate mirovinu u odnosu na valute država kroz koje putujete.  U tom slučaju vama treba DCC Tečajna lista po kojoj ćete odmah na bankomatu, ako ste vlasnik strane kartice vidjeti po kojem tečaju je bankomat obračunao konverziju, nećete morati čekati bankovni ispis da to vidite.

Turističke usluge – Sberbank tečaj

Tečajna lista je posebno važna za klijente koji posluju u turističkom sektoru, jer se u tom sektoru poslovanja susreću bukvalno, s valutama iz cijelog svijeta. Sberbank tečajna lista daje pouzdane i redovito ažurirane informacije o svim promjenama na tržištu novca. Turistički sektor u svakoj zemlji je svijet u malom, a Sberbank tečaj je najbolji partner turističkom sektoru. Nemojte gubiti novac na nepovoljnim konverzijama, teško ste ga zaradili, nemojte ga rasipati. Budite u tijeku, pratite tečajnu listu i postupajte mudro i razborito, naročito ako trebate konverziju većih suma novca iz jedne valute u drugu. Sberbank tečaj uz redovitu tečajnu listu nudi i stručno savjetovanje.

Devizna kreditna klauzula – Sberbank tečaj

Brzi krediti s deviznom klauzulom su vezani za EUR, zato pri ugovaranju vodite računa o odnosu EUR-a, bez obzira radi li se o deviznom depozitu ili nekim drugim deviznim davanjima po tom kreditu.  Sberbank tečaj daje kredite izražene u EUR-ima, ali ih isplaćuje u eurima. Takva valutna klauzula može imati promjenjivu ratu kredita, jer ovisi o padu ili rastu EUR-a na tržištu novca. Sberbank tečaj korisnike kredita sa deviznom klauzulom, već u samom ugovaranju kredita upozori da su rizik i interesi vaši, jer nitko ne može predvidjeti kretanje EUR-a na tržištu. Može vam se posrećiti pa vam rata bude manja od ugovorene, ali ona može i porasti. Čitajte ugovore koje potpisujete.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (460 ocjena)

Home » Sberbank tečaj