Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Varaždin

Sberbank Varaždin

Sberbank Varaždin je banka koja ima dugu tradiciju pouzdanog poslovanja i izniman ugled u bankarskom svijetu. Ako želite imati najbolju uslugu za sebe i  da su vaše financije u najboljim rukama, tada je Sberbanka Varaždin pravi izbor za vas. Bilo da se odlučite otvoriti tekući račun ili poslovni transakcijski račun, vrlo brzo ćete se uvjeriti zašto je već dugi niz godina za većinu građana Sberbanka Varaždin izbor broj jedan.

Sberbank Varaždin i Mastercard Konzum kartica

Sberbank Varaždin za vas ima posebnu kreditnu karticu koja će vam omogućiti dodatne vrlo praktične pogodnosti. Riječ je o Mastercard Sberbank Konzum kartici koju također možete koristiti i u inozemstvu. U Sberbanci Varaždin su odlučiti kreirati posebnu kreditnu karticu i ovisi o tome kako vam više odgovara, možete birati između revolving ili charge opcije. Pitate se koja je razlika ? Charge opcija znači da svi troškove koje napravite unutar jednog obračunskog perioda, dobivate na naplatu u cijelosti. Ukoliko odaberete revolving opciju, to vam znači da ćete podmiriti samo 5 posto troškova, a ostatak plaćate kako odaberete. Na sav preostali trošak, odnosno iznos troškova na revolvingu koji nije podmiren, biti će zaračunate revolving kamate. Ako dug na kartici bude otplaćen u cijelosti unutar roka dospijeća, tada neće biti zaračunate revolving kamate. Ova kartica vam omogućuje da obavljate kupovinu u Konzumu na rate bez kamata, a svaka vaša kupovina i podmirenje troškova na kartici će biti nagrađeni kroz poseban Nagradni program!

Sberbank Varaždin i suradnja s Tiskom i Konzumom

Sberbank Varaždin vam osigurava uslugu plaćanja računa na lakši i brži način kroz suradnju sa Tiskom i Konzumom. Ne morate više posebno ići u banku ili poštu samo kako bi platili režije i ostale račune, sada istovremeno možete obaviti kupovinu potrebnih namirnica i platiti režije u Konzumu ili dok platiti kućne račune dok kupujete omiljen časopis ili novine na kiosku Tiska. Također, određena je i fiksna naknada  koja se naplaćuje isključivo po računu, odnosno uplatnici i iznosi 0,50 centi. Visina iznosa računa i način plaćanja računa ne utječu na cijenu naknade i ne podižu troškove plaćanja. Ostale detalje možete saznati na službenim stranicama banke.

Sberbank Varaždin i investicijski kredit za male poduzetnike

Ukoliko ste vlasnik malog poduzeća i potrebna su vam financijska sredstva kako bi mogli unaprijediti poslovanje, Sberbank Varaždin ima ponudu za vas o kojoj vrijedi razmisliti. Naime, trenutno u ponudi Sberbanke Varaždin imate poseban investicijski kredit, kreiran za male poduzetnike sa rokom otplate do čak 10 godina, a rok otplate ovisi i o visini vašega kredita. Sa investicijskim kreditom možete refinancirati već postojeći stari kredit, čak i ukoliko je kredit u drugoj banci. Postoji mogućnost počeka do čak 24 mjeseca, te opcija da kredit prijevremeno djelomično zatvorite ukoliko ostvarite određene uvjete.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (392 ocjena)

Home » Sberbank Varaždin