Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Zadar

Sberbank Zadar

Nenamjenski gotovinski krediti su vjerojatno najtraženija vrsta kredita na kreditnom bankarskom tržištu, a sberbank Zadar vam je pripremila najpovoljnije kreditne pakete iz spektra gotovinskih, nenamjenskih kredita, pod najpovoljnijim uvjetima otplate i uz najpovoljnije kamate. Ako niste uspjeli naći jamce, kredit možete realizirati uz jamstvo osiguranja ili uz polog ili depozit. Minimalna papirologija, bez puno birokratskog kompliciranja, vaši zahtjevi za gotovinski nenamjenski kredit se brzo odobravaju i još brže realiziraju. O svim detaljima i uvjetima takvog kreditiranja se možete informirati na službenim web stranicama sberbank Zadar i odmah pokrenuti proces dobivanja kredita, čak i online.

Stambeni krediti – sberbank Zadar

Imati svoj krov nad svojom glavom je vrhunac osjećaja slobode i uspjeha. Narodna poslovica kaže: „Svoja kućica, svoja slobodica“. Zato su u sberbank Zadar stambeni krediti pažljivo planirani i osmišljeni, jer oni svojim korisnicima donose onaj žuđeni osjeća slobode, koji se zove:“svoj na svome“ i „nitko mi više ne puše za vratom“. Ima u sberbank Zadar više vrsta stambenih kredita: klasični stambeni kredit, ako imate stambenu štednju u sberbank, hipotekarni kredit na nekretninu koju kupujete ili hipoteku upisujete na neku drugu nekretninu, fiducijalni stambeni kredit, stambeni kredit uz polog ili devizni depozit. Ako se spremate za stambeni kredit, razmotririte sve opcije i uzmite najpovoljniju.

Mobilno bankarstvo – sberbank Zadar

Mobilno bankarstvo je potreba modernog doba koju moderna tehnologija omogućava svim korisnicima bankarskih usluga. Sve, baš sve možete obaviti sa svog pametnog mobitela, ako ugovorite mobilno bankarstvo. Mnoštvo bankarskih aplikacija vam omogućava da sav platni promet možete obavljati sa svog pametnog telefona, od roba kupljenih u bilo kojem dućanu do plaćanja računa, ma gdje se vi nalazili. Uhvatite ritam sa modernim svijetom, u svojoj sberbank Zadar ugovorite mobilno bankarstvo, preuzmite potrebne aplikacije i putujte kuda god želite, s vašim pametnim telefonom, vaša banka putuje s vama. Kakva ušteda vremena, novaca i živaca.

Refinanciranje – sberbank Zadar

Iznenadne situacije u svačijem životu, traže i iznenadne mjere. Ako već jeste u kreditu, a trebate novi kredit, raspitajte se u svojoj sberbank Zadar o refinanciranju. Sve banke su vas odbile, a nitko se nije sjetio predložiti vam reprogramiranje. No, sberbank Zadar misli i na klijente koji se nađu u iznenadnim nevoljama i jedino rješenje im je novi kredit. Ako postoje uvjeti za reprogramiranje, vaš osobni savjetnik će vam detaljno izračunati pod kojim uvjetima se refinanciranje može obaviti da bi se stekli uvjet i za novi kredit. Dogovorite savjetovanje sa svojim osobnim bankarom i zajedno razmotrite sve opcije i mogućnosti i naći ćete način da riješite svoj problem.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (573 ocjena)

Home » Sberbank Zadar