Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Zagreb

Sberbank Zagreb

Sberbank Zagreb nudi razne vrste kredita za građane i pravne i poslovne subjekte. Naši klijenti i korisnici dolaze iz svih slojeva društva, pa su i naši krediti osmišljeni i isplanirani prema njihovim potrebama i mogućnostima. Nabrojat ćemo samo neke od kredita: gotovinski, nenamjenski, poljoprivredni, studentski, osobni, poslovni, građevinski, stambeni, dugoročni, kratkoročni, krediti za umirovljenike, kratkoročne brze pozajmice, refinanciranje, leasing. Sberbank Zagreb je na vašoj strani. Ako ste naš klijent i trebate kredit, najbolje da dođete sa svojim planom i namjenom i sa svojim bankarskim savjetnikom sami dogovorite najpovoljniju vrstu kredita za vaše potrebe.

Štednja i depoziti – Sberbank Zagreb

Ako ste naš redovni štediša, vas čekaju uz kamate na štednju i neke povlastice kad vama zatreba kredit. Sberbank Zagreb nagrađuje svoje štediše. Uz mogućnost oročene štednje, moguća je i štednja uz višekratne uplate, ako još nemate svoj krov nad glavom savjetujemo vam stambenu štednju. Ako imate unuke koje ne želite zatrpavati igračkama za koje ionako brzo izgube interes, Sberbank Zagreb vam nudi mogućnost dječje štednje, neka to bude mali fond za njihovo obrazovanje. Možete se odlučiti za deviznu štednju ili štednju u nacionalnoj valuti. Štednjom vaš novac raste, a Sberbank Zagreb je najsigurnij trezor za vaš novac.

Osobni računi građana – Sberbank Zagreb

Vaš osobni račun u Sberbank Zagreb vam osigurava sve benefite i povlastice koje imaju naši stalni klijenti. Olakšice kod dobivanja kredita ili kreditnih kartica. Povoljne kredite ili moratorij na postojeći kredit ako se nađete u blokadi. Refinanciranje postojećeg kredita, ako trebate novi kredit. Odobreni minus po vašem računu. Kratkoročne, brze pozajmice, pomoć u iznenadnim situacijama u kojima se svatko može naći. Puno je razloga zašto bi trebali imati svoj osobni račun baš u  Sberbank Zagreb od odgoda, tj. Prolongiranja otplata, dozvoljenog minusa na računu,  po kreditnim karticama na dalje. Kada imate svoj osobni račun kod nas, Sberbank Zagreb postaje vaš partner.

Poslovni računi – Sberbank Zagreb

Kao što nudimo posebne pogodnosti građanima, još smo više na raspolaganju poslovnim subjektima, a to je razlog da ako ste vlasnik tvrtke, obrta, neke uslužne djelatnosti ili tek krećete u privatne poslovne vode, izaberete Sberbank Zagreb izaberete za svoju banku i kod nas otvorite svoj poslovni račun. Pratit ćemo i podupirati vaš razvoj i rast i biti vaša potpora i pomagači, jer vaš novac kod nas više vrijedi. Vrlo profesionalno, stručno, efikasno i brzo rješavamo sve što vam je potrebno za nesmetan rad i razvoj. Sberbank Zagreb je pravi partner za vas. Ukažite nam povjerenje, a mi ćemo vam pomoći da ostvarite svoje planove i ambicije.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (585 ocjena)

Home » Sberbank Zagreb