Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Slatinska banka krediti

Slatinska banka krediti

Živimo u vremenu gdje nam se znaju dogoditi neočekivani veliki troškovi za koji nismo u tom trenutku spremni financijski. Zato se mnogi odluče da podignu kredit kako bi mogli riješiti troškove na što brži i jednostavniji način. No, kada se odlučite za taj potez morate znati s kime će te točno ugovarati kredit, pogotovo u ovom vremenu kada imate pregršt raznih ponuda koje dolaze sa svih strana. Zbog toga morate dobro proučiti sve ponude da znate sa sigurnošću koja vama najviše paše. No zato smo za vas izdvojili najbolju ponudu koju možete naći u gradu, a to je Slatinska banka krediti, najpovoljniji krediti.

Slatinska banka krediti – više opcija kredita

U Slatinskoj banci možete vidjeti široku ponudu kredita za sve potrebe koje vam trebaju. Vrste Slatinska banka krediti su gotovinski krediti,  brzi gotovinski krediti, stambeni krediti, dugoročni nenamjenski krediti uz zalog, konsolidacija za 5, lombardni kredit, kredit za financiranje dopuštenog prekoračenja po tekućem računu i mbplus usluzi te novo uvedeni online gotovinski krediti. Što čini online gotovinski kredit drugačijim od ostalih kredita koji postoje u trenutnoj ponudi u Slatinskoj banci je upravo sama činjenica što njega možete ugovoriti iz vlastite udobnosti vašega doma preko njihove jednostavne web stranice. Vrlo jednostavno kroz dva klika te tri papira ugovorite svoj Slatinska banka kredit prema vašim potrebama. Sami odaberete, na njihovoj web stranici, koji iznos želite te rok otplate te će vam sam izračunati anuitet.

Slatinska banka krediti – najbolja u gradu

Za samo ugovaranje Slatinske banke kredita od potrebne dokumentacije će vam samo trebati preslika vaše važeće osobne iskaznice, potvrda o primanjima ovjerena od strane vašega poslodavca odnosno ako ste umirovljenik onda će vam trebati zadnja potvrda o visini mirovine od Banke u kojoj prima samu mirovinu. Za ostalu dokumentaciju koja će vam biti potrebna za ugovaranje Slatinska banka kredita možete vidjeti na njihovoj web stranici gdje se nalaze sve vam potrebne dodatne informacije.

Saltinska banka krediti – najbolja za vas

Svi se nađemo u nenadanoj situaciji  gdje nas očekuju poveći troškovi za koji u tom datom trenutku nismo spremni. Vjerojatno razmišljate koga da pitate za pomoć  no nije baš ugodno nekoga moliti za pomoć. Zato je najbolja solucija za vas Slatinska banka krediti, koji će vam pomoći da riješite problem, o čemu god da se radi, bilo da je riječ o registraciji vašega automobila, popravku krova vašega doma ili školarina fakulteta vašega studenta. Za što god da vam trebaju sredstava, znate da možete računati na Slatinska banka krediti.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (185 ocjena)

Home » Slatinska banka krediti