Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Studentski kredit PBZ

Studentski kredit PBZ

Priprema za novu fazu u životu kao što su upis na fakultet započinjanje studentskog života spadaju u važne korake koje podrazumijevaju i veće financijske izdatke. Kako je došlo do brojnih inovacija na kreditnom tržištu, mogućnosti koje su danas dostupne osiguravaju izbor financiranja prema najvažnijim ciljevima. Brzo se približava vrijeme upisa i to je najvažnije vrijeme za buduće studente koji će upisati i fakultet iz snova. Uz njihov san dolazi i teret propitivanja kako će se školarina isplatiti. Ovo je stres koji nije potreban novom studentu, jer na sreću, postoji rješenje, koje dolazi u obliku studentskih kredita PBZ.

Studentski kredit PBZ imaju brzu realizaciju

Iako danas postoji veliki izbor kredita, a tehnologija nudi i više nego jednostavne postupke u odobrenju, upoznavanje s najboljom opcijom studentskog kredita omogućava da se shvate sve njegove jedinstvene karakteristike. Imajući u vidu da većinu muči pitanje plaćanje školarine, što učiniti da bi se odgovorilo na ovaj izazov? Najbolje rješenje je studentski kredit PBZ. Kada je riječ o financijski isplativim rješenjima koje omogućavaju da se ostane u interakciji s planiranim ciljevima, studentski kredit PBZ spadaju u najbolju ponudu na postojećem tržištu. Pored praktičnosti i fleksibilnosti, studentski kredit PBZ značajno olakšava donošenje financijskih odluka po pitanju troškova školarine.

Prilagođene opcije studentskih kredita PBZ

Za mnoge nove studente upis na fakultet je prilika koja donosi niz izazova, uključujući i one koje se odnose na aspekt financija. Zahvaljujući izvrsnoj ponudi studentski kredit PBZ budući studenti imaju mogućnost da se oslobode tereta financiranja studija. Prednost koju imaju studentski kredit PBZ sastoji se u tome što su oni dostupni za plaćanje školarine troškova studija u zemlji i u inostranstvu. Inače, studentski kredit PBZ mogu koristiti studenti na diplomskim, postdiplomskim i specijalističkim studijama što predstavlja odličnu pogodnost. Za sve one studente koji žele studirati u zemlji ili inostranstvu, studentski kredit PBZ odobravaju se u domaćoj valuti ili u eurima. Podnositelj kredita može sam odrediti visinu iznosa otplate uzetog kredita u skladu sa uvjetima, a istovremeno omogućeno je da se izabere datum u početku otplate kredita. Sve ove pogodnosti čine da studentski kredit PBZ bude s jednostavnim i brzim postupkom. Omogućavamo vam da odaberete otplatu kredita u poslovnici po vašem izboru, koja je u vašoj blizini.

Za pouzdanu financijsku potporu – studentski kredit PBZ

Razumijemo da zauzet raspored studenata, posebno na kraju semestra zahtjeva dosta vremena i posvećenosti kako bi se ostvarili planirani ciljevi. S’ s obzirom na to da vrijeme donosi dosta stresa, svaka briga oko financiranja studija i dodatnih troškova donijela bi suvišnu brigu i opterećenje. Zbog toga smo omogućili da studentski kredit PBZ bude najbolje rješenje koje će osigurati potrebnu financijsku potporu.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (232 ocjena)

Home » Studentski kredit PBZ