Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

turistički krediti

Turistički krediti

Planirate li ljetovanje i odmor, ali vas financijski troškovi ometaju u realizaciji? U mnogim zemljama ljetovanje je poseban događaj koji podrazumijeva stvar izbora u vezi mjesta ili luksuzno putovanje koje ispunjava sve kriterije po pitanju izbor. Međutim, za polovicu građana Hrvatske, sama pomisao odlaska na ljetovanje podrazumijeva poseban događaj i više nego dobru financijsku strategiju. Napraviti odmor iz snova bar nekoliko dana tijekom godine uključuje način plaćanja, štednju, dobru organizaciju ili podnošenje zahtjeva za kredit. S obzirom da je prije odlaska na ljetovanje neizbježno pitanje koliko će to koštati, jedan od najprikladnijih rješenja su turistički krediti.

Odlazak na ljetovanje ne mora biti nemoguć san, jer su turistički krediti namijenjeni za vaš idealan odmor.

Kada je riječ o planiranju troškova ljetovanja, bitno je znati gdje ćete ljetovati i što sve planirate posjetiti. Kako bi ste napravili detaljan plan svog putovanja predlažemo da se informirate na portalu trip.hr koji vam predlaže neke od najboljih turističkih atrakcija i odredišta u Hrvatskoj na kojima sigurno niste bili. Sve ovo obuhvaća cjelokupnu sliku financijskog troška, ​​u smislu izbora destinacije, troškova prijevoza, pokrivanja svih ostalih rashoda i dodatnih troškova. Također, važno je da ne dođe do preopterećenja u financijskom planiranju, jer uvijek treba uzeti u obzir i neke dodatne ili neočekivane troškove koji se odnose na ljetovanje. Ako tražite ekonomično i isplativo rješenje koje će ispuniti vaša očekivanja za odmor iz snova onda su to turistički krediti. Osim što su korisna opcija kada želite platiti odlazak na ljetovanja, turistički krediti mogu biti i sjajna potpora kroz dodatna raspoloživa sredstva.

Turistički krediti omogućuju vam da se unaprijed pripremite na pravi način za ljetovanje i uštedite dragocjeno vrijeme u smislu pokrivanja svih financijskih troškova. U sagledavanju svih financijskih opcija, posebno ukoliko planirate svoje savršeno ljetovanje, najvažnije je izabrati praktično rješenje s kojim ćete ispuniti sve kriterije koji se odnose na odmor iz snova. U širokom rasponu usluga, turistički krediti se izdvajaju kao najisplativija opcija koja omogućuje realizaciju godišnjeg odmora na pravi način.

Što podrazumijevaju turistički krediti?

Dobra priprema u svim segmentima, tako iu financijskom smislu su ključ svakog uspješnog odmora i ljetovanja. Ovo će maksimalno omogućiti da se iskoriste sve prednosti idealnog odmora i nepotrebne brige bar kada je riječ o novčanim troškovima. Turistički krediti kao što i samo ime kaže su vid kreditne usluge namijenjene za svrhu godišnjeg odmora. Inače, turistički krediti spadaju u neprikladnom vrstu kreditne usluge, s kraćim rokom otplate i manjim novčanim iznosima. S obzirom da su nenamjenski, to podrazumijeva da oni pokrivaju i neplanirane rashode ili troškove koji mogu biti prisutni tjedna ljetovanja.

Turistički krediti – ekonomično rješenje za idealan odmor

Da bi ste svoje ljetovanje učinili posebnim, najbolji način za to je da se informirate o dostupnoj opciji turistički krediti i odabrati najbolje za sebe. Banke i kreditne kuće u svojoj ponudi imaju uslugu turistički krediti što građanima olakšava opcije prilikom izbora. Turistički krediti kod banke podrazumijevaju kreditnu sposobnost klijenta, dok su u kreditnim kućama uvjeti dosta prilagođeniji. Ovo podrazumijeva da postoji urednost u izmirivanju financijskih obveza, kao i redovita primanja.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (306 ocjena)

Home » Turistički krediti