Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Umirovljenički krediti PBZ

Umirovljenički krediti PBZ

PBZ krediti glase kao najbolji trenutno na kreditnom tržištu. I dok se konkurencija nastoji postaviti ispred PBZa po pogledu nekih ponuda kredita, umirovljenički krediti PBZ i dalje ostaju bez ikakve konkurencije. Umirovljenici su posebna kategorija u kreditnom poslovanju, a naši se umirovljenici često nađu pred situacijom da ne mogu pronaći kredit jer su banke restriktivne kod davanja kredita starijima. Ipak, PBZ tu nema problem pa umirovljenički krediti PBZ se izdaju svaki dan, čak i usred pandemije. Osigurajte i Vi svoj umirovljenički kredit i ostvarite svoje planove.

Umirovljenički kredit PBZ – bez restrikcija za umirovljenike

Dok druge banke zaziru od davanja kredita starijima radi potencijalnih problema kod otplate i zakonske zavrzlame koja nastupa kad dužnik premire, a dugovanja se prebacuju na potomke; PBZ ima svoju formulu. Uz iste kredite PBZ nudi umirovljenicima kredite kao i ostalima, no uz manji rok otplate. Dok klasični klijenti imaju rok otplate od 10 godina – umirovljenicima je to smanjeno na 8. Limitiranjem roka otplate umirovljenički kredit PBZ osigurava banci minimalne probleme, a dozvoljava kredite umirovljenicima po istom modelu. Odlučiti se za umirovljenički kredit PBZ znači isto što i odlučiti se za bilo koji drugi PBZ kredit. Ne dopustite da Vas diskriminiraju radi dobi, u PBZ-u ste uvijek dobrodošli.

Umirovljenički kredit PBZ – važnost umirovljenika u poslovanju PBZ-a

Danas je sve češća praksa novih banaka u Europi da im umirovljenički krediti budu što dostupniji i što češći. Dok se nekad vrlo rijetko davalo kredite starijima, banke diljem Europe shvatile su da bez takvih kredita moraju se odreći dobrog dijela svog poslovanja. Umirovljenički kredit PBZ-a postoji zato što je europska realnost takva da je Europa kontinent starijih ljudi. I dok ljudi u Africi ili Aziji imaju prosjek godina 17 za Afriku i 23 za Aziju, u Europi je taj broj puno veći, odnosno Europa je kontinent umirovljenika. Upravo zato, umirovljenici su ti koji dobar dio ekonomije stimuliraju. Dati kredit toj skupini nije ništa drugo nego zdrava logika.

Umirovljenički kredit PBZ – brz i jednostavan

Kreditno poslovanje PBZ-a sada se znatno ubrzalo. Uz izbijanje koronavirusa i pandemije, banke su većinu poslovanja preselile online. Kako se takav stav potiče u svim djelatnostima, tako su se uvidjele i prednosti online poslovanja. Danas banke sve više ulažu u razvoj online modela kreditiranja. Umirovljenički kredit PBZ također ulazi u taj proces tranzicije na online poslovanje. Ugrabite svoj kredit i ostanite sigurni. Savjesno i odgovorno, vodite svoje financijske poslove u izazovno vrijeme.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (394 ocjena)

Home » Umirovljenički krediti PBZ