Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zaba krediti za refinanciranje

Zaba krediti za refinanciranje

Jedan od najvećih razloga zašto se građani odlučuju za refinanciranje kredita je ušteda novca. Ako ste u potrazi za najboljom kreditnom opcijom koja će vam olakšati mesečne otplate i pomoći da svedete više obaveza u jednu, ZABA krediti za refinanciranje mogu vam u tome pomoći.

Što podrazumijevaju ZABA krediti za refinanciranje?

Kada je u pitanju refinanciranje kredita, ovaj termin podrazumijeva prelazak s više kreditnih zaduženja na jedan, obično po povoljnijim uvjetima. S’ s obzirom na to da je osnovna ideja uštedjeti refinanciranjem, građani istražuju i uspoređuju usluge koji nude najbolje rješenje. Kada se kredit refinancira, to znači da se prekida trenutni ugovor o kreditu i prelazi na novi, pri čemu značajnu ulogu imaju uvjeti i trajanje uzetog kredita. Kako su ZABA krediti za refinanciranje postali vrlo traženi, mnogi su se odlučili da iskoriste ovu priliku kako bi pojednostavili otplatu svih postojećih obaveza.

Koje prednosti nude ZABA krediti za refinanciranje?

Da li ste razmotrili sve prednosti refinanciranja, kako bi postigli svoje ciljeve uštede, snizili otplatu i refinancirali više kredita u jedan? Ideja o refinanciranju je pronaći drugi s boljim i povoljnim uvjetima u otplati. Ali kako napraviti najbolji izbor u vezi sa refinanciranjem i biti siguran da li je pravo vrijeme da se postojeće obaveze svedu na jednu, povoljniju? Najvažniji korak je pronaći prilagođenu opciju s jednostavnim postupkom apliciranja. Nema sumnje da ZABA krediti za refinanciranje mogu pomoći u smanjenju financijskog stresa i kod visine otplate.

Upravljanje financijama ne znači samo redovno otplaćivanje dugova, već i sagledavanje pristupačnijih opcija s kojima će se ispunite financijske obaveze. Ako se sve teže uklapate u otplatu dugova, možda je pravo vrijeme da razmislite o opciji refinanciranja. ZABA krediti za refinanciranje mogu vam pomoći da više postojećih zaduženja svedete na jednu i tako napravite najbolji potez u financijskom smislu.

ZABA krediti za refinanciranje su prilagođena opcija za sve

Za većinu građana sa stambenim kreditom ili najmanje dva kreditna zaduženja, ZABA krediti za refinanciranje su vrlo popularan izbor. Budući da ova varijanta karakteristična po povoljnim uvjetima, to klijentima omogućava da objedine sva zaduženja u jedan kredit. Bez obzira da li radite ili ste u penziji ako imate redovne prihode, naši ZABA krediti za refinanciranje su tu za vas. ZABA krediti za refinanciranje potpuno su prilagođeni klijentima, jer omogućavaju da cijeli postupak bude brz i pojednostavljen.

Zatvaranjem manjih kredita ponovnim refinanciranjem, znatno su pojednostavljene financijske obaveze. Omogućavamo vam uštedu vremena, novca i zato je prijava za naše kredite putem interneta sve veći trend. Ovdje smo kako bismo vam olakšali mjesečne troškove koji dolaze s više kreditnih zaduženja.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (158 ocjena)

Home » Zaba krediti za refinanciranje