Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam na ruke

Zajam na ruke

Kako dobiti zajam na ruke

Imati bankovni račun, posebno tekući račun, u mnogim je slučajevima uobičajen uvjet kada podnosite zahtjev za osobni zajam. Ako nemate bankovni račun ili mislite da ga ne možete dobiti, možda još uvijek imate neke mogućnosti zajma. No, zajmovi koje ćete možda morati odabrati, poput zajmova pod naslovom ili zajma do dana primanja, mogu biti toliko skupi da ih nećete željeti dobiti ako to apsolutno ne morate. Kako dobiti zajam na ruke i kako uopće doći do njega?

Bankovni račun igra veliku ulogu u zajmu jer zajmodavcima daje uvid u vašu financijsku situaciju. Zajmodavci često gledaju na bankovni račun podnositelja zahtjeva kao na jedan dio slagalice u pokušaju da utvrde je li vjerojatno da ćete vratiti ono što posudite. Zbog toga mnogi zajmodavci imaju zahtjev za bankovnim računom kao zahtjev za podnositelje zahtjeva kada se prijavljuju za osobni zajam. Neki zajmodavci, poput zajmodavaca do dana otplate zajma, mogu razmotriti podnositelje zahtjeva koji nemaju bankovne račune. No, kako bi nadoknadili rizik posudbe podnositelju zahtjeva o kojem se sve manje zna, ti zajmodavci mogu od vas tražiti osiguranje, imovinu, poput automobila, koju mogu uzeti ako ne vratite zajam na ruke, oni obično naplaćuju visoke naknade i kamate.

Opcije za zajam na ruke

Kao i kod većine kreditnih proizvoda, vaše će se mogućnosti razlikovati ovisno o vašoj kreditnoj povijesti, prihodu i nizu drugih čimbenika. No, prije nego što dođemo do toga, logično je prvo razmisliti možete li promijeniti svoju situaciju dobivanjem bankovnog računa. Možda ćete moći prilično lako postaviti tekući račun. Ako ste imali prošlih provjera pogrešaka ili zlouporaba, potražite drugu priliku za provjeru računa. Osmišljeni su kako bi pomogli ljudima koji imaju negativnu bankarsku povijest da se vrate na vrata. Zajam na ruke od neke vaše bliske osobe obično ne dolazi sa zahtjevima – ili troškovima – koje tradicionalni zajmovi ispunjavaju. Loša strana kad uzimate zajam na ruke, može biti opterećenje koje dobivanje financijske pomoći od prijatelja ili obitelji može stvoriti veze. Ako je dostupna, ova vam opcija može uštedjeti tonu i pružiti prijeko potreban financijski poticaj. Samo pažljivo izvažite mogućnosti i rizike. Ako ste suočeni s istinskom financijskom krizom, ne možete promijeniti svoju bankarsku situaciju i ne možete posuditi od nekoga od svojih bližnjih, vaše posljednje utočište može biti zajam za automobil. Ne preporučujemo ove vrste zajmova zbog troškova i financijskih rizika koji su obično s njima povezani. Ali ako mislite da morate poduzeti taj korak, znajte o čemu je riječ kako biste imali najbolje šanse da se zaštitite razumijevanjem troškova i onoga što je potrebno za vraćanje kredita.

Riskantna opcija za zajam na ruke

Zajam na ruke za vlasništvo osiguran je sredstvom koje ste izravno vlasnik, npr. vašim automobilom. Kod zajma do isplate dospijeća, rok dospijeća zajma obično je sljedeći dan dospijeća nakon što podignete zajam na ruke. Evo za potencijalne potencijalnih negativnih strana za ovakve zajmove. Federalno povjerenstvo za trgovinu upozorava da većina zajmova za automobil ima trostruke znamenke, što je znatno više od APR-a u tipičnom osobnom zajmu. Iznos zajma za koji se možete prijaviti u velikoj mjeri ovisi o tome koliko kapitala imate u automobilu. Prema FTC-u, ti zajmovi vrijede između 100 i 5500 američkih dolara. Ako ne vratite zajam kao što je dogovoreno, vaš automobil može biti vraćen u posjed. Zajmovi za koje se možete prijaviti uglavnom su mali, često 400 eura ili manje. Ako zajam ne možete vratiti brzo, naknade se mogu brzo zbrajati i vaši postojeći financijski problemi mogu postati sve veći. Uvijek preporučamo potražiti druga sredstva financiranja prije razmatranja zajma do dana isplate ili zajma zbog rizika o kojima smo upravo razgovarali. Jedna od tih opcija može biti alternativni zajam do dnevnice.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (202 ocjena)

Home » Zajam na ruke