Isplata kredita u 15 min!

FerratumBank je vodeći međunarodni pružatelj mobilnih financijskih usluga i pionir na području financijske tehnologije u Hrvatskoj. Od 2005. godine tvrtka Ferratum je svoje poslovanje proširila na 24 zemlje diljem svijeta, zadržavši jednu jednostavnu misiju: klijentima pružiti najbolje, najbrže i najjednostavnije kreditne i bankarske usluge koje su dostupne 24 sata na dan zahvaljujući osobnoj službi za korisnike preko koje bilo tko u bilo koje doba dana može zatražiti savjet ili pitati za objašnjenje.

Jednostavna i inovativna rješenja za mobilno bankarstvo i kreditiranje su ono što odražava Ferratum tvrtka, ponosna na inovativnost, jednostavnost korištenja i transparentnost svojih usluga. Među brojnim financijskim kreditnim tvrtkama, Ferratum se izdvaja upravo svojom jednostavnošću i brzinom kada je riječ o davanju kredita ili zajma. Ferratum zajam karakterizira brzina (par sati od prijave i realizacije do novca na računu klijenta), transparentnost (nema skrivenih troškova ni naknade za podizanje kredita), te jednostavnost (minimalna dokumentacija i uvjeti potrebni za realizaciju zajma). Ferratum je inače ovlašten i uređen od strane Agencije za nadzor ponašanja financijskih ustanova (FCA), a član je i Trgovinskog udruženja za potrošačke kredite (CCTA). Ferratum zajam može vam pomoću u obliku kao krediti za zatvaranje ovrhe. Zatražite zajam kod Ferratuma prije nego to bude kasno.

Ferratum zajam – brz, povoljan i siguran

Vjerojatno ste primijetili da se sve češće nude brzi, online zajmovi. Razloga je više a najvažniji je sigurno brzina realizacije. Svaki Ferratum zajam je brza online posudba iz raloga jer su u tvrtki, praćenjem potreba i navika klijenata, brzo došli do zaključka što ljudima danas treba – u vremenu kada je vrijeme novac, teško bi bilo uopće staviti cijenu na nevjerojatnu jednostavnost i brzinu kojom u Ferratumu možete realizirati zajam. Od slanja zahtjeva, odnosno zaprimanja potrebne dokumentacije, zaposlenicima Ferratuma je ponekad dovoljno i 15ak minuta da novac proslijede na vaš tekući račun.

Ferratum zajam realizirajte iz naslonjača

Sve popularnije online kreditiranje koje se u Ferratumu stalno koristi omogućuje klijentima da iz svog naslonjača online pronađu model zajma koji im odgovara, pošalju zahtjev zajedno s skeniranom dokumentacijom koja se traži, i tako u najkraćem mogućem vremenu počnu upravljati gotovinom koja im je prebačena na račun. Osim brzine odobravanja i realizacije Ferratum zajma, mnogima je ova tvrtka prvi izbor za dizanje zajma upravo zbog povoljnih uvjeta. Dok će banke od vas tražiti brdo nepotrebne dokumentacije, pretraživati HROK – ova izvješća i crnu listu da procijene vašu kreditnu sposobnost, ili pak kontaktirati vašeg poslodavca; papirologija koju za potrebe zajma uvjetuje kreditna tvrtka Ferratum sastoji se od tri stvari – osobne iskaznice, otvorenog tekućeg računa bilo koje banke (samo da nije u blokadi!), te bankovne potvrde o mjesečnim primanjima. Svi su detalji navedeni u Ugovoru koji se, kao i svi drugi potrebni podaci nalazi na www.ferratumbank.hr web stranici. Na istom mjestu birate i želite li uslugu Ferratum zajma s jamcem koji će, ako sami niste u mogućnosti, svojim primanjima jamčiti za povrat zajma u dogovorenom roku. Potrebno je naglasiti i kako su Ferratum zajmovi transparentni i bez naknadno vidljivih troškova ili sitnog printa; uzimate točno ono što vidite, a naknade za podizanje zajma nema.

Tko za vas jamči kod Ferratum zajma kad nema jamca?

Kod podizanja kredita u nekoj od banaka često će vas tražiti da za zajam jamčite svojom pokretnom ili nepokretnom imovinom. Za razliku od takvih kredita, Ferratum zajam vam pružaju potpuno drugačiji način da dođete do novca – već na početku ispunjavanja osobnih podataka vidjet ćete koji model ne uključuje osobnog jamca, tzv. “Usluga Jamstva”. U tom slučaju će vas s web stranice Ferratum.hr preusmjeriti na stranicu www.guaranteeservices.lv , inače u vlasništvu tvrtke SIA DEP a koja na području EU pruža garantne usluge. Na toj stranici trebate potvrditi da ste pročitali uvjete “Ugovora o zahtjevu za jamstvo” te da prihvaćate sve navedene uvjete, nakon čega kliknete “Primijeni”. Tada ćete biti vraćeni na stranicu www.ferratumbank.hr, kako biste mogli završiti Vaš proces prijave. Ako odaberete opciju “Jamac”, pojavit će se obrazac za unos osobnih podataka o jamcu, tj. osobi koja će svojim primanjima jamčiti pravovremeni povrat kredita u slučaju da ga sami ne možete vratiti u dogovorenom vremenu… Riječ je o nužnom osiguranju kreditne tvrtke, potrebnom kod izdavanja takozvanih rizičnih kredita ili zajmova. Inače, Ferratum zajmovi su ograničeni i odobravaju se u manjim novčanim iznosima za koje je izvjesno da ćete ih na vrijeme moći vratiti, pa su zato najbolja opcija kad hitno zatrebate manju količinu novca – za razliku od banaka koje će vam isplatiti maksimalni mogući iznos koji uvjeti dopuštaju (a čime vam, vjerujte, dugoročno ne rade uslugu!)