Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:51
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum zajam

FerratumBank je vodeći međunarodni pružatelj mobilnih financijskih usluga i pionir na području financijske tehnologije u Hrvatskoj. Od 2005. godine tvrtka Ferratum je svoje poslovanje proširila na 24 zemlje diljem svijeta, zadržavši jednu jednostavnu misiju: klijentima pružiti najbolje, najbrže i najjednostavnije kreditne i bankarske usluge koje su dostupne 24 sata na dan zahvaljujući osobnoj službi za korisnike preko koje bilo tko u bilo koje doba dana može zatražiti savjet ili pitati za objašnjenje.

Jednostavna i inovativna rješenja za mobilno bankarstvo i kreditiranje su ono što odražava Ferratum tvrtka, ponosna na inovativnost, jednostavnost korištenja i transparentnost svojih usluga. Među brojnim financijskim kreditnim tvrtkama, Ferratum se izdvaja upravo svojom jednostavnošću i brzinom kada je riječ o davanju kredita ili zajma. Ferratum zajam karakterizira brzina (par sati od prijave i realizacije do novca na računu klijenta), transparentnost (nema skrivenih troškova ni naknade za podizanje kredita), te jednostavnost (minimalna dokumentacija i uvjeti potrebni za realizaciju zajma). Ferratum je inače ovlašten i uređen od strane Agencije za nadzor ponašanja financijskih ustanova (FCA), a član je i Trgovinskog udruženja za potrošačke kredite (CCTA). Ferratum zajam može vam pomoću u obliku kao krediti za zatvaranje ovrhe. Zatražite zajam kod Ferratuma prije nego to bude kasno.

Ferratum zajam – brz, povoljan i siguran

Vjerojatno ste primijetili da se sve češće nude brzi, online zajmovi. Razloga je više a najvažniji je sigurno brzina realizacije. Svaki Ferratum zajam je brza online posudba iz raloga jer su u tvrtki, praćenjem potreba i navika klijenata, brzo došli do zaključka što ljudima danas treba – u vremenu kada je vrijeme novac, teško bi bilo uopće staviti cijenu na nevjerojatnu jednostavnost i brzinu kojom u Ferratumu možete realizirati zajam. Od slanja zahtjeva, odnosno zaprimanja potrebne dokumentacije, zaposlenicima Ferratuma je ponekad dovoljno i 15ak minuta da novac proslijede na vaš tekući račun.

Ferratum zajam realizirajte iz naslonjača

Sve popularnije online kreditiranje koje se u Ferratumu stalno koristi omogućuje klijentima da iz svog naslonjača online pronađu model zajma koji im odgovara, pošalju zahtjev zajedno s skeniranom dokumentacijom koja se traži, i tako u najkraćem mogućem vremenu počnu upravljati gotovinom koja im je prebačena na račun. Osim brzine odobravanja i realizacije Ferratum zajma, mnogima je ova tvrtka prvi izbor za dizanje zajma upravo zbog povoljnih uvjeta. Dok će banke od vas tražiti brdo nepotrebne dokumentacije, pretraživati HROK – ova izvješća i crnu listu da procijene vašu kreditnu sposobnost, ili pak kontaktirati vašeg poslodavca; papirologija koju za potrebe zajma uvjetuje kreditna tvrtka Ferratum sastoji se od tri stvari – osobne iskaznice, otvorenog tekućeg računa bilo koje banke (samo da nije u blokadi!), te bankovne potvrde o mjesečnim primanjima. Svi su detalji navedeni u Ugovoru koji se, kao i svi drugi potrebni podaci nalazi na www.ferratumbank.hr web stranici. Potrebno je naglasiti i kako su Ferratum zajmovi transparentni i bez naknadno vidljivih troškova ili sitnog printa; uzimate točno ono što vidite, a naknade za podizanje zajma nema.

 

         
Ocjena: 4.8 / 5 (341 ocjena)

Home » Ferratum zajam