Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hitni zajmovi

Hitni zajmovi

Hitni zajmovi za neočekivane situacije

Razvojem tehnologije nam je sve postalo mnogo lakše i brže dostupno a postali smo svakodnevni promatrači obilja svega koje nam je do nedavno uglavnom bilo nezamislivo – ta je pojava koju možemo nazvati i konzumerizmom kod nas, kao i u svakom zapadnom društvu gdje se sve razvijalo i mnogo brže, u mnogima probudila želju za svim i to odmah. Isto možemo preslikati i na koje se proširilo na nebankarske kreditne institucije dijelom i jer su se bankarski krediti i zajmovi počeli percipirali kao nedovoljno brzi.  To je značilo procvat kreditnih tvrtki i njihovih modela hitnih zajmova čije su najvažnije odlike da isključuju lutanje po bankama i popunjavanje njihovih upitnika, da bismo onda danima kao uvjet zajma sakupljali tražene papire – a naravno sve pod pretpostavkom da ih uopće možemo sakupiti tj. da ih ispunjavamo. Hitni zajmovi spadaju među mikro, online brze pozajmice nebankarskih kreditnih institucija, a koji se izdaju na kraći rok otplate (obično se radi o visini do maksimalnih 4000 eur s otplatom od 18 mjeseci). Ono što je mnogima kod ovakvih brzih rješenja najprimamljivije jest i činjenica da je realizacija hitnog zajma toliko brza da gotovina na vašem računu može biti i do 5 minuta od podnošenja zahtjeva i dokumentacija, a osim online može se zatražiti i SMS porukom. Više se ne morate pitati kako do pozajmice.

Kreditne tvrtke postale nezamjenjive baš zbog brzih, hitnih zajmova

Baš zbog brzine realizacije zajma, kojoj u prilog ide i to što ne morate gubiti vrijeme na vađenje brojnih potvrda jer vas kreditne kuće iste neće tražiti, hitni zajmovi koje danas možemo naći u ponudi svake nebankarske kreditne institucije nezamjenjivi su u situacijama kad npr., još taj dan ili sutra najkasnije, trebate podmiriti par računa da izbjegnete ovrhu, njezine troškove i sve komplikacije koje sa sobom nosi. Hitni zajam se pokazao odličnim načinom brzog kreditiranja i u drugim žurnim situacijama, npr. kad bez novca neočekivano ostanete negdje gdje nemate priliku od ikog drugog posuditi novce, ili kad na putovanju shvatite da vam je ukraden novčanik a s njime i sav novac, dok ste u stranoj zemlji okruženi strancima… A kad se odlučite, pripazite i od koga ga zatražiti pa kao što biste za npr stambeni kredit pomno proučavali prednosti i nedostatke svih banaka na tržištu, isto se preporuća i kod podizanja brzog ili hitnog zajma – nemojte ga zatražiti u prvoj kreditnoj tvrtki za koju čujete.

Hitni zajmovi online poslovanje čine brzom pozajmicom

Budući da svaku kreditnu instituciju ovog tipa nađete na internetu, jednom kad ste izabrali onu od koje ćete zatražiti hitni zajam, na njenoj web stranici trebate proći i kroz jednostavan postupak prijave. Kreditna će vas tvrtka tražiti da odmah nakon slanja molbe za izdavanje nekog od hitnih zajmova ispunite i najosnovnije osobne podatke (koje ne morate dati prije nego ste detaljno proučili uvjete kreditiranja); nakon čega ste kao dokaz identiteta dužni poslati fotokopiju osobne iskaznice (a koju možete i uslikati pa poslati na mail adresu firme). Osim osobne, cijelu dokumentacija koju trebate priložiti uz zahtjev za opcijom hitni zajmovi, čine još potvrda iz banke o stalnim mjesečnim primanjima, te potvrda o tekućem računu bilo koje banke koji ne smije biti pod ovrhom (a na koji vam brzi zajam sjeda u roku od 15 minuta!).

Odavno prepoznate prednosti modela hitni zajmovi

Brzi zajmovi su zbog svojih brojnih prednosti odavno već prepoznati u mnogim zemljama gdje su, u određenim situacijama, postali uobičajena praksa. Uz očite prednosti opcije brzi zajmovi, razlog njihove sve veće popularnosti je svakako i pojednostavljeni, kratki proces razmatranja kreditiranja. Osim toga riječ je o kreditima čija se svrha nikome ne treba objašnjavati a diskrecija je od strane financijske institucije zajamčena. Sklapanje ugovora je kao i realizacija zajma kratkotrajni proces, a hitni zajmovi su usluga predviđena da pomogne u neplaniranim situacijama kakve svakoga mogu snaći (poput npr. kvara kompjutera, kućanskog aparata ili automobila, neočekivanog putovanja ili neplanirane kupnje). Veliki broj klijenata ga uzima i zbog uvjeta koje treba ispuniti a koji ne uključuju većinu onog što banke traže – tako npr. nećete morati tražiti jamca, plaćati javne bilježnike da vam potvrde svu dokumentaciju koju treba priložiti (jer je ona minimalna), nitko neće gledati vašu solventnost ni financijske izvještaje HROK-a i slično. Osim navedenog, sve mikro zajmove (među koje spadaju i hitni zajmovi) odmah po zatvaranju dugovanja možete podići ponovo i tako neograničen broj puta; sve dok ste uredan klijent koji svoje obveze podmiruje na vrijeme!

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (548 ocjena)

Home » Hitni zajmovi