Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Novac na kamatu bez zaloga

Zašto novac na kamatu bez zaloga

Novac na kamatu bez zaloga označava vrstu kredita koja ne iziskuje dodatnu garanciju ili zalog. To znači da nije potrebno zalagati pokretnu ili nepokretnu imovinu u zamjenu za zajam. Rok otplate ne može biti dulji od 5 mjeseci, a maksimalan iznos je 6000 kuna. Idealno je to za sve one kojima je potrebna pomoć, ali je se boje zatražiti zbog bojazni da bi mogli izgubiti stan ili kuću. A to je ono čime Hrvati prednjače, u vrhu su po posjedovanju nekretnina. Nacija smo koja ulaže u nekretnine i time se najviše dičimo, pa nije ni čudo da gubitak stana povezujemo s gubitkom osnovnih uvjeta za preživljavanje. Sve češće su nam potrebne pozajmice na rate ili novac na kamatu bez zaloga.

Što je zalog ili garancija?

Zalog je stvar odnosno vrijednost koju dužnik daje vjerovniku za osiguranje njegova potraživanja. To znači da banka, štedno-kreditna zadruga ili kreditna kuća od tražitelja kredita potražuju bilo kakvu garanciju u nekretnini ili pokretnini da će dug biti vraćen. Na taj se način u slučaju da se dug ne bude vraćao, mogu prodati stvari koje je klijent založio i tako namiriti sva dugovanja.
Zalog može biti stan, kuća, umjetnine, nakit ili pak automobil, ali sve ovisi o njihovoj procijenjenoj vrijednosti. To je su instrumenti osiguranja u slučaju da klijent dug ne može vratiti u novčanom obliku. Zalog se koristi kao instrument naplate potraživanja.

Kod manjih svota novac idealan je novac na kamatu bez zaloga

Novac na kamatu bez zaloga daje se kad su u pitanju mali iznosi novca koji se otplaćuju tijekom kratkog roka otplate. Umjesto davanja zaloga, klijent se obavezuje ugovorom da će vratiti posuđenu svotu novca uz fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu, ovisno o kakvim je uvjetima riječ. Fiksna kamatna stopa je nepromjenjiva tijekom cijelog razdoblja otplate, dok promjenjiva može varirati ovisno o kretanjima na tržištu.
Postupak je vrlo jednostavan, a dovoljno je tek skinuti ugovor s internetskih stranica odabrane kreditne kuće, predočiti osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa. Ako je iznos veći od 3000 kuna, potreban su i bankovni izvadak te platna odnosno mirovinska lista. Za manje iznose nije potrebna ni ovjera poslodavca. Dovoljno je tek da klijent koji potražuje ovu vrstu pozajmice redovito podmiruje svoja dugovanja i prima plaću odnosno mirovinu.

Novac na kamatu bez zaloga dobiva se preko interneta

Najveća prednost uzimanja novca na kamatu bez zaloga je izuzetno brza mogućnost odobrenja. Prijava se obavlja isključivo preko interneta, a slanje dokumentacije obavlja se putem e-maila. Zajam sjeda na tekući račun isti dan u slučaju da je dokumentacija kompletna. Od dokumentacije se potrebno dostaviti ugovor, presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Ako je iznos veći od 3000 kuna, onda je uz obaveznu dokumentaciju potrebno priložiti i izvadak s bankovnog računa, platnu listu ili mirovinsku listu. Račun ne smije biti zaštićen ili u blokadi, a da bi se moglo aplicirati za pozajmicu, tražitelj treba imati redovita primanja u obliku plaće ili mirovine.
Isplata novca na kamatu bez zaloga moguća je već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. To znači da novac sjeda na tekući račun u istom danu otkad ste ga zatražili što je osobito bitno u situacijama koje zahtijevaju hitnu intervenciju.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (335 ocjena)

Home » Novac na kamatu bez zaloga