Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam ponuda

Zajam ponuda

Zajam ponuda online

U moru ponuda kreditnih opcija, nije lako pronaći onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Prije nego li se odlučite za neku uslugu, prvo na papir stavite svoje prihode i troškove. Moći ćete lakše pratiti rashode i odlučiti čega se trebate riješiti, a što može ostati je ne opterećuje previše vaš kućni budžet. Krediti su prvenstveno u ponudi banka, dok zajmove mogu dati i fizičke i pravne osobe. Upisom u online tražilicu „zajam ponuda“ izbacit će niz kreditnih kuća, ali valja imati na umu da nemaju sve odobrenje za rad od strane Hrvatske narodne banke. Pod pojmom zajam ponuda krije se najraznovrsnija paleta zajmova namijenjenih za brzo rješavanje nepredvidivih financijskih problema.

Brzi zajam ponuda

Hitno vam treba manja svota novca, ali niste sigurni koja je najbolja opcija za vas? Ne sviđa vam se pomisao duge otplate i visokih kamata? Brzi zajam je idealno rješenje za sve one koji su se našli u sličnoj situaciji. Kratkoročni nenamjenski brzi zajmovi izdaju se u malim iznosima i na kratak rok otplate. Najčešće je u pitanju 12 rata odnosno rok otplate iznosi godinu dana. No klijent potrebni period otplate prilagođava svojim mogućnostima i uvjetima, pa on može biti i kraći. Sve ovisi o tome o kojoj je novčanoj svoti riječ.

Brzi zajmovi se isplaćuju u roku od 24 sata ukoliko je dokumentacija koju je klijent priložio potpuna. Kratak rok otplate znači da su troškovi vraćanja zajma svedeni na minimum. To znači da što je brži rok otplate, klijent će u kraćem roku biti u mogućnosti ponovno uzeti brzi zajam. Prednost ove vrste zajma je osim brzine i ta što se najčešće odobrava bez ikakvog instrumenata osiguranja. Zajam ponuda bez garancije privlači veći broj klijenata osobito u kriznim situacijama.

Internet zajam ponuda

Glavna prednost internet zajma jest brzina odobrenja. Zahtjev se obrađuje u istom danu u kojem je predan, a isplata se vrši tijekom istog ili narednog dana. Čitav proces dobivanja zajma možete riješiti iz udobnosti svoga doma bez odlaska u poslovnicu.

Ovaj tip zajma dostupan je širokom spektru građana i među popularnijima je u zajam ponudi zato što se isplaćuje u jednom danu. U pitanju su manje svote novca koje se lako otplaćuju, a kratak rok otplate znači i nižu kamatnu stopu što klijenti itekako priželjkuju. Mogu ga zatražiti i osobe evidentirane u registrima dužnika. Za odobrenje nisu potrebni jamci niti druga vrsta osiguranja. Rok otplate je većinom od 15 do 30 dana, što znači da klijent može otplatiti zajam iz sljedeće plaće ili mirovine.

Zajam ponuda za rad na određeno vrijeme

Banke daju zajam za rad na određeno vrijeme svim klijentima koji su minimalno 12 mjeseci zaposleni na određeno vrijeme u istoj tvrtci. Zajam za rad na određeno vrijeme, u slučaju da ga banka odobri, daje se na kratki rok otplate. Na taj se način banke osiguravaju od rizika u slučaju da klijent izgubio posao i ne može više vraćati uzeti zajam. Zajam ponuda kreditnih kuća vrsta zaposlenja nije bitna, već je važno da klijent ima redovna primanja i uredno podmiruje svoja dugovanja. Jedino što ne smiju imati jest blokirani ili zaštićeni račun. U tom slučaju isplata nije moguća.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (371 ocjena)

Home » Zajam ponuda