Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:46
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi Split

Zašto zajmovi Split

Nima Splita do Splita – slavna je fraza koja savršeno opisuje grad pod Marjanom. Split je najveći grad u Dalmaciji i drugi najveći grad u Hrvatskoj. Procjenjuje se da u njemu živi gotovo 179 tisuća stanovnika, tek upola manje od cijele države Islanda. Ono do čega Splićani najviše drže jest njihova riva i ležeran način života na kojem im zavide brojni turisti koji odsjedaju u ovom predivnom gradu i domu Dioklecijanove palače. Građani Splita vole biti u trendu i prate modna događanja pa ne čudi stoga što u gradu bilih, kako nazivaju Hajduk, raste potražnja za zajmovima Split. U ponudi zajmova Split su najrazličitije vrste u potpunosti prilagođene građanima grada i okolice. Najveći naglasak je na mlađu populaciju koja najčešće nema stalnog zaposlenja, ali to ih ne priječi da uživaju u životu. Svaki grad ima svoje financijske probleme tako su u Zadru traženi zajmovi Zadar, u Zagrebu zajmovi Zagreb itd.

Mladi su najčešći korisnici zajmova Split

Kada su u pitanju zajmovi Split, najviše se traže kratkoročni zajmovi u gotovini koji pokrivaju troškove shoppinga, ljetovanja, zimovanja i putovanja. Oni se isplaćuju na račun tražitelja zajma, a isti ga može koristiti za bilo koju namjenu koju želi. Ovisno o vlastitim potrebama korisnik kredita može novac iskoristiti za premošćivanje problema s minusima odnosno s likvidnošću, kupnju novih modnih krpica i dizajnerske komade namještaja te sitne popravke na automobilima ili u kućanstvu. Zajmovi Split se otplaćuje u mjesečnim anuitetima, a kamatna stopa varira ovisno o duljini otplatnog plana.

Zajmovi Split izdaju se i za rad na određeno vrijeme

Banke daju zajam za rad na određeno vrijeme svim klijentima koji su minimalno 12 mjeseci zaposleni na određeno vrijeme u istoj tvrtki. Zajmovi Split za rad na određeno vrijeme, u slučaju da ih banka odobri, daju se na kratki rok otplate. Na taj se način banke osiguravaju od rizika u slučaju da klijent izgubio posao i ne može više vraćati uzeti zajam. Zajmovi Split u ponudi kreditnih kuća bitno su drugačiji. Sama vrsta zaposlenja nije bitna, već je važno da klijent ima redovna primanja i uredno podmiruje svoja dugovanja. Jedino što klijent ne smije imati jest blokirani ili zaštićeni račun. U tom slučaju isplata zajmova Split nije moguća.

Do zajmova Split može se doći i preko interneta

Glavna prednost zajmova Split jest brzina kojim ih klijent može zatražiti i sve to preko interneta. Zajmove u kreditne kuće daju online putem, dok banke primaju prijave no do zaključenja klijent svejedno treba doći u poslovnicu banke. Kod kreditnih kuća zahtjev za zajmovima Split se obrađuje u istom danu u kojem je predan, a isplata se vrši tijekom istog ili narednog dana. Čitav proces dobivanja zajma možete riješiti iz udobnosti svoga doma bez odlaska u poslovnicu.

Ovaj tip zajmova dostupan je širokom spektru građana, osobito mlađoj generaciji i među popularnijima je u ponudi zajmova Split zato što se isplaćuje u jednom danu. U pitanju su manje svote novca koje se lako otplaćuju, a kratak rok otplate znači i nižu kamatnu stopu što klijenti itekako priželjkuju. Mogu ga zatražiti i osobe evidentirane u registrima dužnika. Za odobrenje nisu potrebni jamci niti druga vrsta osiguranja. Rok otplate je većinom od 15 do 30 dana, što znači da klijent može otplatiti zajam iz sljedeće plaće ili mirovine.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (606 ocjena)

Home » Zajmovi Split