Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Esif zajmovi

Esif zajmovi

Esif zajmovi danas su svima na pameti kada su u pitanju poticaji ili investicijski fondovi za države na području EU. Za svaki projekt kojeg želite podići na neki nivo, prije ili kasnije zapitat ćete se isplati li se poslužiti esif zajmovima. Kod ljudi s transparentnim i pouzdanim poslovanje, ovakvi zajmovi odlična su ideja za podizanje projekta na neku veću razinu uz pomoć dodatnog financiranja. Esif zajmovi su zato odlična ideja kako da Vaš projekt napokon bude onakvim kakvim ste ga Vi od početka zamišljali.

Esif zajmovi u odnosu na druge vrste zajmova

Kad je u pitanju razlikovanje ovakvih zajmova, važno je napomenuti da su esif zajmovi definirani svojom primjenom. Esif zajmovi dijele se u 5 kategorija. Za poduzeća koja se bave istraživanjem i inovacijama, esif svoju pažnju preusmjerava na ovakav tip poduzeća. Također, projekti koji se bave razvojem digitalne tehnologije također su kandidati za esif zajmove. Ekološka osviještenost i projekti koji vode prema više ekološkim idealima 21. stoljeća također su na vrhu prioriteta. Esif zajmovi također se daju poduzećima koja se bave održivim upravljanjem prirodnih resursa. Ukoliko se Vaš projekt ne bavi ovim granama, ne brinite. Posljednji fokus esif zajmova tiče se malih poduzeća. U svakom slučaju, esif zajmovi dobra su ideja za sve Vaše projekte.

Esif zajmovi kao najidealniji oblik proširenja i financiranja projekta

Zamislite da imate projekt na kojem radite. Skupilo se vas par pojedinaca s dobrom idejom i svatko je nešto donio sa sobom kako biste mogli početi raditi. Kroz par mjeseci dobro vam je krenulo, no shvatili ste da biste trebali uložiti još jako puno toga kako biste mogli brže ići u smjeru u koji ste naumili Vi i Vaš tim. Esif zajmovi nude Vam rješenje da u kratkom roku obavite sva ulaganja u taj projekt i postignete ono što ste naumili. Vaša ideja može biti realizirana samo tako. Esif zajmovi funkcioniraju na modelu poticanja rada i talenta različitih ljudi, a ako Vaša ideja ima dobar tim, ambicije i volju, neka i Vama pomognu.

Esif zajmovi za svakog

Esif zajmovi ne diskreditiraju potencijalne kandidate ovisno o veličini, vrijednosti i nekakvom drugom parametru. Vaše projekt ima šansi za postizanje esif zajmova baš kao i golemi projekt koji je tek tada spreman za prijavu. Vaš trud i rad na onome što volite može se vrlo brzo pokazati vitalnim dijelom Vaše karijere i esif zajmovi mnogima su pomogli baš u tom smislu. Stoga esif zajmovi ne daju se samo najvećim poduzećima i najambicioznijim projektima, već su tu radi poticaja poslova i projekata svake veličine.

Pročitajte više o zajmovima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (307 ocjena)

Home » Esif zajmovi