Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Hamag Bicro zajmovi

Hamag Bicro zajmovi

Recimo da imate dobru poslovnu ideju vezano uz restoran. Želite otvoriti baš taj posebni restoran u gradu koji će nuditi bogat meni raznovrsne hrane čiji su recepti baš oni od Vaše bake. Našli ste se s kolegom koji je inače ugostitelj i on je odlučio također pomoći Vam u realizaciji projekta. Vi ste tim, imate volju, imate ideju, imate nešto čemu stremite… Ipak, za sve poslovne podhvate ovakve vrste ne možete daleko bez nekakvih financijskih poticaja. Najam prostora ipak košta, uređenje prostora još više, a di je još tona malih sitnica koje neplanirano dođu kao trošak i redovito Vas udaraju po džepu. Upravo za takve situacije Hamag Bicro zajmovi omogućit će Vama i Vašem partneru dobar start u podizanju projekta i ostvarivanju Vaših snova. Hamag Bicro redovito izbacuje natječaje o bespovratnim poticajima kako bi proizveli katalizatorski efekt na malo i srednje gospodarstvo.

Jesu li Hamag Bicro zajmovi isključivo bespovratni?

Hamag Bicro zajmovi služe poticanju gospodarstva već preko 5 godina, a raznovrsni natječaji koji izbacuje Hamag Bicro doveli su do realizacije različitih projekata na području Republike Hrvatske. Natječaji obuhvaćaju različite investicijske fondove, a zajmovi nisu isključivo bespovratni. Za Hamag Bicro zajmove potrebno je temeljito istražiti natječaje te pronaći onaj koji odgovara Vašem projektu. Za bilokakvo vanjsko financiranje potrebno je pristupiti poslovanju ozbiljno. Možda će proći sati i dani kako biste pronašli ono što odgovara Vama, no ne dajte da Vas to obeshrabri. Dobri poslovi mogu uspjeti samo uz puno truda, a postizanje Hamag Bicro zajmova samo je još jedan od stvari koje Vam trebaju kako biste Vaš projekt realizirali.

Mogu li Hamag Bicro zajmovi biti odobreni i za moj projekt?

Neki ljudi kada kroje poslovne planove često podcjenjuju sebe i svoj projekt. Neki će smatrati da je projekt podizanja esports scene u Hrvatskoj zapravo kompletno pucanje u prazno i da takav projekt nije moguć. Hamag Bicro zajmovi ne ostvaruju se preferencijama projekata od strane nekolicine koji stoje iza svega toga. Hamag Bicro zajmovi mogu biti poticaji za Vašu alternativnu ili underground ideju isto toliko koliko i za neku drugu, klasičniju. U principu nije bitno jer nemate što za izgubiti.

Hamag Bicro zajmovi kao ulazak u svijet poslovanja.

Za karijeriste koji svoj projekt žele ostvariti od vlastite ruke i bez vanjskog financiranja mi skidamo kapu. Poprilično je odvažno pristupiti razvoju određenog projekta bez dodatnog vjetra u leđa, no mnogi se ne žele zadužiti niti na jedan način i sav novac misle zaraditi postepenim razvojem svog projekta. Premda takav stav ima svoje prednosti, u pitanju su natječaji gdje Hamag Bicro zajmovi uistinu mogu ubrzati upravo proces postepenog rasta nekog poslovnog projekta, preskačući tako fazu ranog razvoja i dostizanje većeg protoka financija kroz Vaš projekt.

Pročitajte više o zajmovima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (414 ocjena)

Home » Hamag Bicro zajmovi