Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit na firmu

Kako dobiti kredit na firmu?

Kredit na firmu je jedna od opcija za financiranje poslovanja koju mnogi poduzetnici koriste kako bi ostvarili svoje poslovne ciljeve. No, kako dobiti kredit na firmu i koji su uvjeti koje treba ispuniti?

Prije svega, potrebno je imati jasnu svrhu kredita i plan za njegovo vraćanje. Banke i druge financijske institucije provjeravaju kreditnu sposobnost poduzetnika, stoga je važno imati stabilan posao i redovita primanja. Također, potrebno je imati dobru poslovnu povijest i kreditni rejting, što će olakšati dobivanje kredita.

Kada se odlučite za financiranje vašeg poslovanja, potrebno je pronaći najbolju ponudu koja odgovara vašim potrebama.

Postoje različite vrste kredita, poput kratkoročnih, dugoročnih, revolving kredita i drugih, stoga je važno odabrati onaj koji najbolje odgovara vašem poslovanju. Također, treba obratiti pažnju na kamatne stope, naknade i druge uvjete kredita.

Kako bi se povećale šanse za dobivanje kredita, može se razmotriti i mogućnost osiguranja kredita, poput hipoteke ili jamstva. Osim toga, valja znati da se krediti na firmu često odobravaju uz sudjelovanje više osoba, poput vlasnika ili partnera u poslovanju.

Uz sve navedeno, važno je biti strpljiv i uporan u potrazi za kreditom na firmu. Potrebno je pravodobno prikupiti sve potrebne dokumente i informacije, te pravilno pripremiti zahtjev za kredit. Ako se sve obavi kako treba, mogućnost financiranja poslovanja i ostvarivanja poslovnih ciljeva može biti odlična opcija za tvrtku.

Koji su uvjeti za kredit na firmu?

Kredit na firmu je financijski proizvod koji podrazumijeva odobrenje kredita tvrtki ili poduzetniku radi financiranja poslovanja. No, kako bi se dobila odobrenje za kredit na firmu, potrebno je ispuniti određene uvjete.

Jedan od uvjeta je da tvrtka ima stabilan posao i redovita primanja.

Banke i druge financijske institucije žele biti sigurne da će kredit biti vraćen, stoga traže dokaze o kreditnoj sposobnosti tvrtke. Također, važno je imati dobru poslovnu povijest i kreditni rejting. Ako tvrtka ima pozitivnu povijest poslovanja i dobar kreditni rejting, to će povećati šanse za dobivanje kredita na firmu.

Drugi važan uvjet je da tvrtka ima jasnu svrhu kredita i plan za njegovo vraćanje.

Financijske institucije žele biti sigurne da će kredit biti iskorišten na pravi način i da će biti vraćen u dogovorenom roku. Stoga je važno imati detaljan plan za korištenje kredita i plan za vraćanje kredita.

Također, bitno je uzeti u obzir kamatne stope i ostale troškove vezane uz poslovni zajam.

Kamatne stope mogu biti fiksne ili varijabilne, a naknade mogu uključivati naknadu za obradu kredita ili naknadu za prijevremenu otplatu kredita. Važno je pažljivo proučiti sve uvjete kredita kako bi se izbjegle skrivene naknade i nepotrebni troškovi.

Osim toga, za dobivanje kredita za poslovanje često je potrebno uključiti više osoba, kao što su vlasnici ili partneri u tvrtki. Osim toga, mogućnost osiguranja kredita, poput hipoteke ili jamstva, također može povećati šanse za dobivanje kredita na firmu.

Ukratko, uvjeti za dobivanje kredita na firmu uključuju stabilan posao i redovita primanja, dobru poslovnu povijest i kreditni rejting, jasnu svrhu kredita i plan za njegovo vraćanje, pažljivo proučavanje kamatnih stopa i naknada, sudjelovanje više osoba u poslovanju te mogućnost osiguranja kredita. Ukoliko su ispunjeni svi zahtjevi, mogućnost financiranja poslovanja i ostvarivanja poslovnih ciljeva može biti odlična opcija za tvrtku.

Kako izabrati najbolju ponudu za kredit na firmu?

Kada se odlučite za financiranje vašeg poslovanja kreditom na firmu, važno je pronaći najbolju ponudu koja odgovara vašim potrebama. No, kako izabrati najbolju ponudu za kredit na firmu?

Prvo, važno je proučiti sve dostupne opcije i usporediti uvjete kredita. To može uključivati ​​usporedbu kamatnih stopa, naknada, rokova otplate i drugih uvjeta. Važno je uzeti u obzir sve troškove kredita, uključujući i one skrivene, kako bi se izbjegla nepotrebna plaćanja.

Također, važno je odabrati vrstu kredita koja najbolje odgovara vašem poslovanju. Postoje različite vrste kredita, poput kratkoročnih, dugoročnih, revolving kredita i drugih, stoga je važno odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Na primjer, kratkoročni krediti su idealni za kratkoročne potrebe za financiranjem, dok dugoročni krediti nude veće iznose i dulje rokove otplate.

Također, važno je uzeti u obzir i druge faktore poput fleksibilnosti kredita i mogućnosti prijevremene otplata kredita. Ako postoji mogućnost prijevremene otplata kredita bez naknade, to može biti korisno za tvrtke koje žele smanjiti svoje dugove ranije nego što je planirano.

Kada se usporede sve ponude za kredit na firmu, važno je razmotriti i reputaciju financijske institucije. Potrebno je proučiti povijest poslovanja i povratne informacije drugih klijenata kako bi se osiguralo da je institucija pouzdana i da će pružiti kvalitetnu uslugu.

Na kraju, odabir najpovoljnije opcije za financiranje vaše tvrtke ovisi o zahtjevima i ciljevima vašeg poslovanja. Važno je pažljivo proučiti sve uvjete i troškove kredita, te odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama i koji će pomoći u ostvarenju poslovnih ciljeva. Ukoliko se sve odvije po planu, financiranje poslovanja i postizanje poslovnih ciljeva mogu biti olakšani korištenjem odgovarajućeg financijskog alata.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (438 ocjena)

Home » Kredit na firmu