Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na ostatak primanja

Krediti na ostatak primanja

U Hrvatskoj više od 45 tisuća ljudi živi na minimalcu, a to u prijevodu znači da za svoj rad dobiva jedva 500 eura bruto plaće što je zakonom propisana minimalna plaća za 2017. godinu. U usporedbi s time prosječna potrošačka košarica iznosi oko 900 eura što je dvostruko više od minimalne plaće. Ne čudi stoga stalna potražnja za pozajmicama, zajmovima i kreditima. Taj odabir više nije rezerviran samo za najsiromašniji sloj građana, već u njega ulazi i srednji sloj. Nekad dobrostojeći građani sada krpaju kraj s krajem i u izvanrednim situacijama traže rješenje u bankama i kreditnim kućama. Dobar odabir su krediti na ostatak primanja.

Što su krediti na ostatak na primanja?

Krediti na ostatak primanja su gotovinski krediti koje klijent može realizirati unatoč činjenici da mu obustave prelaze jednu trećinu trenutnih neto primanja. Kreditnu sposobnost ne ograničava trenutna zaduženost. To znači ako klijent ima dovoljno visoka primanja, može realizirati nekoliko kredita na ostatak primanja. Važno je da pritom redovito podmiruje svoja dugovanja. Klijent koji to redovito radi i ima dovoljno velika primanja ne podliježe zakonski propisanom minimumu.

Tko je sve kandidat za kredite na ostatak primanja?

Zahtjev za kreditom na ostatak primanja mogu podnijeti radnici zaposleni minimalno šest mjeseci na neodređeno vrijeme te umirovljenici. Zahtjev mogu podnijeti zaposlenici obrt te većih i manjih tvrtki, ali s naglaskom na stalno zaposlenje. To se prvenstveno odnosi na banke koje nisu prepoznale radnike zaposlene na određeno vrijeme kao potencijalne klijente. Krediti na ostatak primanja namijenjeni su osim radnicima i umirovljenicima. Raspon godina u većini banaka te u kreditnim i financijskim ustanovama kreće se od 55 do 85 godina života. To u osnovi znači da klijent u trenutku traženja kredita na ostatak primanja ne smije imati više od 85 godina. Neke od banka međutim, imaju drugačiji stav, pa klijent u trenutku otplate kredita na ostatak primanje ne smije imati više od dopuštenih 85 godina života. No to sve ovisi o uvjetima koji se nude i politici banke.

Osim umirovljenika koji imaju mirovine u domaćoj valuti, kredite na ostatak primanja mogu zatražiti i umirovljenici s inozemnom mirovinom. Oni su dobrodošli u kreditnim kućama koje su prilagodile svoje poslovanje i starijoj dobnoj skupini osluškujući prije svega njihove potrebe. Za razliku od banaka koje zahtijevaju da korisnici kredita na ostatak primanja imaju prijavljeno boraviše u Hrvatskoj, druge kreditne kuće od umirovljenika s inozemnom mirovinom traže samo otvoren račun na koji stižu redovita primanja.

KrediI na ostatak primanja – Prepreke u realizaciji

Građani koji su u blokadi ili pod ovrhom nisu u mogućnosti ostvariti kredit na ostatak primanja. U tom slučaju realizacija kredita nije moguća, kao ni u slučaju kad je račun zaštićen. U tom slučaju potrebni su vam krediti bez kreditne sposobnosti kod neke od financijskih kuća koje posluju mimo provjere.

Krediti na ostatak primanja daju se na kratak period otplate

Krediti na ostatak primanja izjadaju se u maksimalnoj visini od 4000 EUR i sve to s maksimalnim rokom otplate do 18 mjeseci. S obzirom na kratki period otplate i troškovi kredita su minimalni što odgovara potrebama klijenata.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (631 ocjena)

Home » Krediti na ostatak primanja