Koji iznos trebate?

2000 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

2 mjeseca 12 mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos Premije 116,40 kn te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 8,11%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Progreso grupa

Progreso grupa

Svakome se u životu dogodi situacija kada nam zatrebaju dodatna financijska sredstava. Prilikom takvih velikih odluka, bitno je dobro se informirati koji vam kredit treba za vašu situaciju. Kako ne biste gubili vaše dragocjeno vrijeme lutajući od jedne banke do druge, ili provodili sate i sate pred ekranom mobitela tražeći za najboljom ponudom kredita, za vas imamo savršeno rješenje, a to je Progreso grupa. Progreso grupa je tu za vas kako bi vam pomogli oko pronalaženja najboljeg kreditnog rješenja za sve vaše potrebe.

Progreso grupa – više o njima i njihovim uslugama

Progreso grupa je tim stručnih i licenciranih osoba koji dolaze iz svijeta bankarstva, osiguranja i štednja, te su svoja znanja i vještine upotrijebili u njihovo poslovanje s kojim pomažu svojim klijentima u savjetovanju za najbolji izbor kredita koji njima odgovara. Progreso grupa ima potpisane ugovore o posredovanju sa većinom banaka na našemu tržištu te na taj način djeluju kao njihov ugovorni službeni vanjski kanal prodaje. Njihovo posredovanje je u potpunosti besplatno, što znači da se sve uplate i isplate vrše isključivo u banci. Progreso grupa posvećuje dovoljno vremena svakom klijentu s ciljem da njihove zahtjeve i želje razmotre do najsitnijih detalja. Na taj način im pronađu najbolju opciju koja će odgovarati njihovim potrebama i mogućnostima te im ujedno uštedjeti novac i vrijeme.

Progreso grupa – bogati izbor svih vrsta kredita

Progreso grupa radi sa svim vrstama kredita koji postoje na tržištu. U njihovoj ponudi možete vidjeti gotovinske kredite za zaposlene na određeno, za umirovljenike, za pomorce, kredite za refinanciranje i nenamjenske gotovinske kredite. Ujedno tako imaju stambene kredite za izgradnju, za adaptaciju, za pomorce te za strance. Imaju i ponudu kredita za poljoprivrednike i turističke iznajmljivače te i nenamjenske kredite za obrtnike. Uz sve to, nude i kredite za kupnju vozila te leasing. Sve kredite koje imaju u svojoj ponudi su dostupni u hrvatskim kunama i eurima. Kredite mogu ugovoriti svi građani raznih životnih dobi koji su kreditno sposobni. Progreso grupa vam nudi opciju da dogovorite sastanak za savjetovanje o kreditu u jednoj od mnogih njihovih poslovnica koje imaju. Kontaktirati ih možete putem telefona, osobno, faksom, mailom ili putem njihovog online obrasca koji je dostupan na njihovoj web stranici.

Progreso grupa – ugovorite ga već danas

Kada se nađete u situaciji gdje vam treba više financijskih sredstava nego što trenutno imate dostupno kod sebe, najbolje vam je rješenje kredit. No, da si ne stvarate dodatni stres s traženjem najboljeg kredita s uvjetima koji vama odgovaraju, na usluzi vam stoji Progreso grupa koji će za vas riješiti svu dilemu. Ako se vi trenutno nalazite u takvoj poziciji gdje ne znate s kojom bankom da ugovorite kredit, onda kontaktirajte Progreso grupa putem njihovog telefonskog broja ili maila i ugovorite vaš sastanak.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...