Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Osijek

Sberbank Osijek

Sberbank Osijek se uvijek trudi informirati svoje klijente o svim bitnim novostima koje su vezane uz nove usluge i ponude. Mnoge nove usluge i ponude u Sberbanci Osijek su najčešće vezane uz nove kartice na tržištu, koje su kreirane kako bi korisnici mogli koristiti što više pogodnosti kroz kupovine sa karticama. Zadovoljstvo korisnika je uvijek na prvome mjestu, stoga se u Sberbanku Osijek uvijek radi na inovacijama i razvijanju što pristupačnijih usluga kroz razne pakete i mobilne aplikacije kako bi krajnji korisnik što lakše mogao pratiti razne trendove u bankovnim uslugama i iskoristiti sve pogodnosti na tržištu.

Sberbank Osijek i multivalutni tekući račun

Sberbank Osijek uvijek prati bankarske trendove kako u svijetu, tako u Hrvatskoj. Na opće zadovoljstvo postojećih korisnika, u Sberbanci Osijek uvedena je i mogućnost otvaranja multivalutnog tekućeg računa. Pitate se što to uopće znači i kako vam takav račun koristi? Multivalutni tekući račun vam omogućuje da preko jednog računa možete primati, isplaćivati i općenito sav platni promet obavljati unutar zemlje i sa inozemstvom. Pitate se kako? Umjesto da otvarate dva zasebna računa i ujedno plaćate održavanje svakog računa posebno, sa multivalutnim računom obavljate transakcije kako želite i u kojoj god valuti želite preko istog računa zato jer devizni račun ima ulogu podračuna u multivalutnom računu, a euro je glavni račun. Sa ovakvom vrstom računa možete sva plaćanja obavljati i u zemlji i inozemstvu, a sa multivalutnim tekućim računom dobivate sve pogodnosti tekućeg računa- debitnu Maestro karticu s kojom možete beskontaktno plaćati, mogućnost plaćanja na rate sa Maestrom, opciju dozvoljenog prekoračenja i ukoliko želite, možete dogovoriti po želji paket usluga u kojemu možete ostvariti dodatne pogodnosti multivalutnog tekućeg računa.

Sberbank Osijek i MoneyGram usluga

Sberbank Osijek se uvijek trudi držati korak sa bankarskim trendovima u svijetu, iz tog razloga već godinama Sberbanka Osijek nudi uslugu svjetski poznatog servisa za plaćanje koji je prisutan u više od 200 zemalja diljem svijeta. Za korištenje MoneyGram usluge ne morate imati otvoren račun u banci, a novac koji uplatite, vaš primatelj može zaprimiti kroz desetak minuta bez obzira u kojoj zemlji se nalazio. Kako biste mogli poslati novac, potrebno je da ispunite obrazac za uplatu i da upišete točne podatke od primatelja kao što su ime i prezime, adresa, datum rođenja i ostalo što se od vas traži u obrascu. Ovisno o visini iznosa, plaćate određenu naknadu za troškove slanja, nakon što izvršite uplatu, dobiti ćete potvrdu o izvršenoj uplati na kojoj se također nalazi registracijski broj uplate koji javljate primatelju kako bi mogao podići uplatu. Isti je princip i kada vi primate uplatu, također popunjavate obrazac za primanje uplate na kojem imate rubriku gdje je potrebno ispisati registracijski broj uplate koji vam je poslao pošiljatelj.

Sberbank Osijek i program vjernosti

Sberbank Osijek također nagrađuje svoje klijente i kroz posebno osmišljen program vjernosti. Naime, ukoliko ste odlučili primati svoje redovne prihode na tekućem računu u Sberbanci Osijek, tada ulazite u program vjernosti prigodno nazvan Hvala. Na taj način možete ostvariti i do 30 % manju mjesečnu naknadu za usluge korištenja određenih paketa ili troškove vođenja tekućeg računa. Program vjernosti vas nagrađuje za sve usluge koje koristite u banci, a sve detalje o navedenom programu možete saznati na službenoj web stranici.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (396 ocjena)

Home » Sberbank Osijek