Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank Pula

Sberbank Pula

Sberbank Pula je tokom zadnjih nekoliko godina poslovanja razvila iznimno veliku ponudu raznovrsnih bankarskih usluga i proizvoda. Iz tog razloga mnogi građani prebacuju svoja poslovanja u Sberbanku Pula kako bi za iznimno povoljnu naknadu mogli koristiti što više usluga. Iz tog razloga su veoma popularni paketi koji objedinjuju više usluga za jednu mjesečnu naknadu, tako mnoge usluge dobivate po povoljnijoj cijeni ili čak besplatno, što mjesečnu naknadu za paket čini iznimno povoljnom. U Sberbanci Pula možete za iznimno povoljnu naknadu ugovoriti jedan od dva dostupna paketa za građane, Green paket i Orange paket.

Kao klijent Sberbank Pula možete koristiti mobilnu aplikaciju Sberbank2go

Sberbank Pula vodi računa o zadovoljstvu svojih klijenata, a svi znamo koliko je važna pristupačna i jednostavna usluga. Iz navedenih razloga, kako bi svakom korisniku omogućili jednostavan pristup što većem broju usluga, Sberbanka Pula je zaposlila najbolje stručnjake kako bi razvili mobilnu aplikaciju Sberbank2go putem koje su vam sve usluge dostupne 24 sata dnevno. Mobilna aplikacija vam nudi sve važne usluge, možete provjeravati stanja po vašim transakcijskim računima, kreditnim karticama, provjeravati uplate, sami izrađivati predloške za plaćanja i izvršavati uplate po svim računima. Također, dostupna vam je i tečajna lista, te kroz mobilnu aplikaciju možete vršiti kupoprodaju deviza.  Kako banka prati sve trendove, tako je dostupna i usluga plaćanjem kroz sken 2D barkoda sa uplatnice, odnosno plaćanje brzim unosom naloga za plaćanje kroz skeniranje 2D barkoda. Kako bi mobilna aplikacija bila što zaštićenija, imate mogućnost biometrijske autentifikacije klijenta kroz prepoznavanje lica i otiska prsta.

Sberbank Pula – korištenje usluge mToken

Sberbank Pula također nudi mogućnost korištenja usluge mToken, koju vrlo jednostavno možete ugovoriti putem internet bankarstva ili dolaskom u poslovnicu i aktivacija usluge se dodatno ne naplaćuje. Usluga mToken je veoma jednostavna za korištenje, odlično zamjenjuje token uređaj, te vam omogućuje da možete u bilo kojem trenutku pristupiti internet bankarstvu koristeći mobitel.  Velika prednost pri korištenju mTokena je što se možete brže i lakše prijaviti, a željenu transakciju možete potvrditi skeniranjem i prepoznavanjem lica ili skeniranjem otiska prsta.

Sberbank Pula i osiguranje imovine

Sberbank Pula vam također omogućuje opciju osiguranja imovine jednako kao što možete ugovoriti i životno osiguranje za sebe i svoju obitelj. U današnje doba kada su požari i razne opasne vremenske nepogode sve učestalije, valja razmisliti o svim opcijama kako zaštititi materijalnu vrijednost svoje vlastite imovine u koju ste uložili vrijeme, trud i novac. Osim što svoju imovinu možete osigurati od raznih šteta koje mogu nastati uslijed požara, tuče, izljeva vode, pada aviona ili oluje, također možete dodatno osigurati i predmete u kućanstvu ili pomoćnim prostorijama, kao na primjer, namještaj, zbirku slika, police, alat, itd. Također možete dodatno osigurati i dijelove objekta, kao recimo zidne obloge, podne obloge, zidnu boju, te staklene površine koje se nalaze u objektu. Pri ugovaranju osiguranja u Sberbanki Pula, potrebno je da vodite računa o dokumentaciji koju valja ispuniti i priložiti. Detaljne informacije o tome možete pronaći na službenim stranicama banke.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (217 ocjena)

Home » Sberbank Pula