Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zaba stambeni kredit

Zaba stambeni kredit – uvjeti i mogućnosti

Zaba stambeni kredit je jedna od najpopularnijih opcija za financiranje kupnje nekretnine u Hrvatskoj. Ovaj kredit nudi niz povoljnosti i pogodnosti koje privlače velik broj korisnika. Kako biste znali je li Zaba stambeni kredit prava opcija za vas, trebali biste upoznati njegove uvjete i mogućnosti.

Postoji mogućnost korištenja stambenog kredita za kupnju ili gradnju nekretnine koju nudi Zaba, a koristiti ga mogu svi državljani Republike Hrvatske, bez obzira jesu li u zemlji ili inozemstvu, kao i strani državljani s prebivalištem u Hrvatskoj.

Minimalni iznos kredita iznosi 30.000 kuna, a maksimalni iznos ovisi o vrsti nekretnine i financijskim mogućnostima klijenta.

Jedna od glavnih prednosti Zaba stambenog kredita je fiksna kamatna stopa tijekom cijelog razdoblja otplate. To znači da će klijent znati kolika će mu biti mjesečna rata tijekom cijelog trajanja kredita, što mu omogućava bolje planiranje osobnih financija. Postoji mogućnost odgode plaćanja rate do 6 mjeseci i rok otplate do 30 godina kod stambenih kredita Zabe.

Jedan od važnih uvjeta za odobrenje Zaba stambenog kredita je prihod klijenta.

Klijent mora imati redovita primanja koja su dovoljna za otplatu kredita, a visina prihoda ovisi o visini kredita i razdoblju otplate. Također, klijent mora ispuniti i druge uvjete, poput posjedovanja nekretnine koja se financira kreditom te osiguranja nekretnine i života.

Banka Zaba nudi kredite za stanovanje s opcijom fiksne ili varijabilne kamatne stope te klijentima dopušta izbor različitih opcija osiguranja kredita. Također, klijenti koji imaju otvoren račun u Zagrebačkoj banci mogu ostvariti dodatne pogodnosti, poput niže kamatne stope ili besplatne procjene nekretnine.

Kada se usporede s drugim bankama, Zaba kredit za kupnju nekretnine nudi veliku fleksibilnost i povoljne uvjete.

Klijenti mogu birati između različitih opcija otplate, a banka nudi i mogućnost dodatnih povoljnosti za klijente koji imaju otvoren račun u banci. U ponudi su stambeni krediti za razne vrste nekretnina i za klijente s različitim financijskim kapacitetima.

Općenito, korisnicima Zaba stambenog kredita pružaju se brojne prednosti i pogodnosti. Klijenti koji razmišljaju o financiranju kupnje nekretnine trebali bi istražiti uvjete i mogućnosti ovog kredita te provjeriti jesu li u mogućnosti ispuniti uvjete za odobrenje.

Kako dobiti Zaba stambeni kredit – koraci i dokumentacija

Ako ste odlučili aplicirati za Zaba stambeni kredit, važno je znati koji su koraci i koja je dokumentacija potrebna za dobivanje kredita. Kako bi taj proces prošao što lakše i brže, slijedite sljedeće korake:

1. Kontaktirajte Zaba banku – Prvi korak u procesu apliciranja za Zaba stambeni kredit je kontaktiranje banke. Možete posjetiti jednu od poslovnica ili se obratiti banci putem telefona ili interneta. Banka će vam pružiti sve informacije koje su vam potrebne i pomoći vam da odredite koliki kredit vam treba.

2.

Pripremite potrebnu dokumentaciju – Nakon što ste se konzultirali s bankom, potrebno je pripremiti svu potrebnu dokumentaciju. To će obično uključivati ​​dokumente poput osobne iskaznice, dokaza o prihodima, dokaza o posjedovanju nekretnine koja se financira kreditom i drugih dokumenata koje banka traži.

3. Ispunite aplikaciju za kredit – Nakon što ste prikupili potrebnu dokumentaciju, sljedeći korak je ispuniti aplikaciju za kredit. To možete učiniti online ili u poslovnici banke. Kod popunjavanja aplikacije za kredit, važno je biti precizan i odgovoriti na sva pitanja koja se postavljaju.

4.

Procjena nekretnine – Prije nego što se odobri kredit, vaša nekretnina će biti procijenjena od strane stručnjaka. Procjena se obično provodi kako bi se utvrdila vrijednost nekretnine i koliko novca se može posuditi.

5. Odobrenje kredita – Ako je vaša aplikacija odobrena, banka će vam poslati ponudu za kredit. U ponudi će biti detaljno objašnjeni svi uvjeti kredita, uključujući kamatnu stopu i rok otplate. Ako se slažete s ponuđenim uvjetima, potpišite ponudu i vratite je banci.

6.

Potpisivanje ugovora – Kada banka primi potpisanu ponudu, bit će vam poslan ugovor o kreditu koji morate potpisati prije nego što se novac može isplatiti. Ugovor će sadržavati sve detalje o kreditu, uključujući visinu kamatne stope, trajanje kredita, mjesečnu ratu i druge uvjete.

7. Isplata kredita – Nakon što ste potpisali ugovor, banka će vam isplatiti novac. Novac može biti isplaćen izravno prodavatelju nekretnine, ako kupujete nekretninu, ili vama, ako je riječ o gradnji nekretnine.

Ako želite uspješno aplicirati za stambeni kredit u Zabi, bitno je da se pripremite unaprijed i prikupite svu potrebnu papirologiju. Također, važno je biti precizan i detaljan prilikom popunjavanja aplikacije za kredit kako bi se osiguralo brzo i jednostavno odobrenje kredita.

Prednosti Zaba stambenog kredita u usporedbi s drugim bankama

Kada se radi o stambenom kreditu, važno je razmotriti i usporediti ponude različitih banaka kako bi se osiguralo najbolje rješenje za financiranje vaše nekretnine. U usporedbi s drugim bankama, Zaba stambeni kredit nudi brojne prednosti koje privlače velik broj kupaca.

Jedna od najvećih prednosti Zaba stambenog kredita je fiksna kamatna stopa tijekom cijelog razdoblja otplate.

To znači da će vaša rata ostati ista tijekom cijelog trajanja kredita, što vam omogućuje bolju kontrolu nad vašim financijama. Osim toga, Zaba banka omogućuje i odgodu plaćanja rate do 6 mjeseci, što može biti korisno u određenim situacijama.

Zaba stambeni kredit nudi i različite opcije osiguranja kredita, uključujući osiguranje nekretnine i osiguranje života. Ove opcije osiguranja mogu biti korisne u slučaju nekih nepredviđenih događaja, poput nesreća, bolesti ili nezaposlenosti.

Kada se usporede s drugim bankama, krediti za stanovanje u Zabi imaju visoku razinu prilagodljivosti i fleksibilnosti.

Klijenti mogu birati između različitih opcija otplate i roka otplate do 30 godina, što omogućuje prilagođavanje financijske situacije klijenata. Također, klijenti koji imaju otvoren račun u banci mogu ostvariti dodatne pogodnosti, poput niže kamatne stope ili besplatne procjene nekretnine.

Zaba banka nudi kredite za kupnju ili gradnju različitih vrsta nekretnina, uključujući stanove, kuće, apartmane i vikendice.

Minimalni iznos kredita iznosi 30.000 kuna, a maksimalni iznos ovisi o vrsti nekretnine i financijskim mogućnostima klijenta.

Kada se razmatraju prednosti Zaba stambenog kredita, važno je uzeti u obzir i reputaciju banke. Zaba banka je jedna od najvećih i najpouzdanijih banaka u Hrvatskoj, s dugogodišnjim iskustvom u financiranju nekretnina. To znači da možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetnu uslugu i podršku tijekom cijelog procesa apliciranja za kredit.

Sažeto, kredit za stanovanje u Zabi ima mnoge prednosti i pogodnosti koje ga čine jednim od najboljih izbora za financiranje vašeg doma. Fiksna kamatna stopa, prilagodljivi uvjeti otplate, opcije osiguranja kredita i reputacija banke samo su neke od prednosti koje privlače klijente i čine ovaj kredit vrlo popularnim na tržištu.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (608 ocjena)

Home » Zaba stambeni kredit