Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam isplata odmah

Brzi zajam isplata odmah

Brzi zajam isplata odmah

Trebam novac, odmah! Sad! – rečenice su koje nam su se svima barem jednom motale po glavi. Banke su sve donedavno mjesecima odobravale zahtjev za kredit ili zajam, a isplatu novca u roku od 24 sata mogli ste samo sanjati. No sve je to stvar prošlosti, barem kad su u pitanju kreditne kuće. One su došle na tržište i pokorile ga osluškujući potrebe svojih klijenata. Kod njih je moguće zatražiti zajam i dobiti novac u istom danu. Ono o čemu smo nekad samo maštali, danas je postala stvarnost zahvaljujući internetu.
Kreditne kuće svoje su poslovanje u potpunosti prebacile na internet, smanjile papirologiju i ubrzale isplatu zajmova, pozajmica i kredita. Banke još uvijek samo primaju zahtjeve preko interneta, ali sve ostale korake potrebno je obaviti u poslovnicama što klijente odbija. Oni previše cijene svoje vrijeme da bi ga trošili skupljajući bespotrebne papire i čekajući u dugim redovima da bi ih službenik ponovno poslao po još jednu potvrdu, još jedna zahtjev, još jedan biljeg…. Ne pitajte se više kako najbrže do kredita!
Prijave preko interneta čuvaju vrijeme i živce što je naročito bitno u stresnim situacijama kao što su one kad vam je hitno potreban novac. S tim ciljem kreditne kuće u svoju su ponudu uvele brzi zajam isplata odmah. Kako mu i samo ime govori isplaćuje se odmah, a namijenjeni su sitnim renovacijama u kućanstvu, popravcima na automobilu ili skupim zdravstvenim pretragama. Brzi zajam isplata odmah osmišljen je upravo za ovakve neizbježne situacije.

Brzi zajam isplata odmah ne iziskuje zalog u nekretninama i pokretninama

Brzi zajam isplatom odmah zahtijeva kratko vrijeme otplate. Kratak rok otplate znači da su troškovi vraćanja zajma svedeni na minimum. To znači da što je brži rok otplate, klijent će u kraćem roku biti u mogućnosti ponovno uzeti brzi zajam. Prednost ove vrste zajma je osim brzine i ta što se najčešće odobrava bez ikakvog instrumenata osiguranja i garancije. To znači da nije potrebno zalagati nekretninu ni pokretninu.
Dostupan je svim, radnicima i umirovljenicima. Najvažnije je samo da klijenti paze na financijsku urednost. Kod kreditnih se kuća ne provjerava kreditna sposobnost klijenata i otvaraju se vrata svim ljudima bez obzira na vrstu zaposlenja ili likvidnost poslodavca kod kojeg rade. Time se otvara veliko tržište za velik dio Hrvata koji su zaposleni na određeno vrijeme.

Brzi zajam isplata odmah uz minimalnu dokumentaciju

Za brzi zajam isplata odmah zahtjev se podnosi online preko odabrane kreditne kuće. Dovoljno je tek ispuniti online prijavu i predočiti osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa. Ako je iznos veći od 400 EUR, potrebno je osim navedenog dostaviti i bankovni izvadak te platnu odnosno mirovinsku listu.
Potrebno je imati otvoren tekući račun na kojem se vidi da klijent ima redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Račun ne smije biti blokiran niti zaštićen, odnosno treba biti vidljivo da klijent uredno podmiruje svoja dugovanja.

Do novca u svega nekoliko minuta

Brzi zajam isplata odmah se uplaćuje izravno na tekući račun klijenta u roku od 15 minuta od odobrenja zahtjeva za zajmom. Maksimalan rok isplate može biti 24 sata od podnošenja zahtjeva. Bez čekanja, stajanja u dugačkim redovima i bez odlazaka javnom bilježniku, u samo nekoliko minuta klikova mišem i novac je isplaćen na tekući račun.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (434 ocjena)

Home » Brzi zajam isplata odmah