Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam preko interneta

Zajam preko interneta

Internet nam je toliko olakšao život da više ne možemo ni zamisliti kako smo živjeli prije njega. Za sve što nas je interesiralo trebali samo otići direktno u prodavaonicu, ured ili u poslovnicu. A sada u samo nekoliko klikova mišem možemo saznati sve što nas zanima. Nije potrebno ni izlaziti iz udobnosti vlastitog doma da biste došli do informacije ili robe. S ovim se naročito mogu poistovjetiti mlađe generacije koje imaju online pretraživanja u malom prstu. Bez ikakvog straha kupuju i prodaju robu na internetu. A novac je upravo to, roba kojom se trguje i stoga treba paziti pod kojim ga uvjetima posuđujete. Zajam preko interneta možete iskoristiti za plaćanje računa, kupovinu odjeće obuće, zajam vam može poslužiti kao kapara za auto i slično.

Zajam preko interneta među najpopularnijim

Među najpopularnijim financijskim proizvodima je zajam preko interneta. On, kako mu i samo ime govori, ugovara se isključivo online putem. Nema više dolazaka u poslovnicu, natezanja oko dokumentacije i dugih čekanja u redovima. Kreditne kuće svoje su poslovanje u potpunosti prebacile na internet i djeluju isključivo online, što se naročito svidjelo mlađoj generaciji naviknutoj na brza i jednostavna rješenja. Zajam preko interneta svojstven je prije svega za kreditne kuće, dok banke još uvijek tek djelomično omogućuju podnošenje zahtjeva preko interneta. Naime, zahtjev se podnosi online, ali završne pregovore i potpisivanje ugovora moguće je napraviti samo u poslovnicama što klijentima ne odgovara najbolje. Oni previše cijene svoje slobodno vrijeme da bi ga trošili na čekanje.

Kako ugovoriti zajam preko interneta?

Zajam preko interneta ugovara se u nekoliko koraka. Prvi korak jest traženje odgovarajuće kreditne kuće. Nemaju sve kreditne kuće dozvolu za rad u Hrvatskoj odobrenu od strane Hrvatske narodne banke. S kreditnim kućama koje su prošle provjeru HNB-a nema sitnih slova i malverzacija. S njima se posluje na jednak način kao i s bankama. Nakon što ste izabrali kreditnu kuću, preko njezinih online stranica možete podnijeti zahtjev za zajam preko interneta.

Najprije se skida obrazac i ugovor, a potom se prilažu preslika osobe iskaznice i tekućeg računa. Ako je iznos veći od 400 EUR, treba osim navedenog dostaviti i bankovni izvadak te platnu odnosno mirovinsku listu u kojoj se jasno vidie posljednje tri plaće/mirovine.

Tko je sve kandidat za zajam preko interneta?

Kreditne kuće ne provjeravaju kreditnu sposobnost klijenata, što znači da zahtjev za zajam preko interneta mogu podnijeti svi ljudi, bez obzira na vrstu zaposlenja. Također, u startu neće biti eliminirani ni oni koju su se zbog svega nekoliko eura duga pojavili na crnoj listi neplatiša. Mogu ga zatražiti i osobe evidentirane u registrima dužnika. Važno je samo da podnositelj zahtjeva za zajam preko interneta ima otvoren tekući račun na kojem se vidi da ima redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Račun ne smije biti blokiran niti zaštićen, odnosno treba biti vidljivo da klijent uredno podmiruje svoja dugovanja.

Prednosti ugovaranja zajma preko interneta

Najveća prednost koju ima zajam preko interneta jest što se ugovara preko interneta, a isplata novca ide najkasnije u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva. To znači da novac sjeda u minimalnom roku što je osobito važno u nepredvidivim situacijama koje iziskuju trenutno rješenje.

Za odobrenje nisu potrebne ni ovjera kod javnog bilježnika, ni jamci niti bilo koja druga vrsta osiguranja.

Nedostaci ugovaranja zajma preko interneta

Manje privlačna strana zajma preko interneta su mali iznosi samog zajma. Iznos je najčešće ograničen na maksimalno 4000 EUR. To nekima ne odgovara jer mala svota sa sobom podrazumijeva i kratak rok otplate. No drugi u tome vide prednost jer već s idućom plaćom mogu otplatiti dug i ponovno uzeti zajam preko interneta ukoliko bude potrebno.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (285 ocjena)

Home » Zajam preko interneta