Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:33
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako doći do novčane pozajmice

Kako doći do novčane pozajmice

Neplanirani troškovi nisu mogli stići u gore vrijeme. Nenadano trebate pokriti popravak automobila ili puknutu cijev u stanu, a ušteđevina u koju bi trebali posegnuti se istopila. Svatko od nas se barem jednom u trenutku našao u situaciji u kojoj je hitno trebao nabaviti novac, a nije znao kako. Samo po sebi tada se nameću pitanja„kako doći do novčane pozajmice“, „kome se mogu obratiti“ i „kako riješiti financijske probleme“.

Osluškujući potrebe tržišta i klijenata, osobito onih mlađih generacija koje su naviknute stvari rješavati u jednom danu, banke i druge kreditne institucije osmislile su brze novčane injekcije baš za takve, nepredvidive situacije. Najbolje na pitanje kako doći do novčane pozajmice odgovara usluga brze pozajmice.

Kako doći do novčane pozajmice – ovo su brza rješenja

Najveća prednost brzih pozajmica jest u brzini njihove isplate. U slučaju da je dokumentacija kompletna, novac se na račun klijenta isplaćuje u samo jednom danu u obliku jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom. Sve se obavlja bez puno birokracije i papirologije, a navedenu uslugu nude najčešće financijske i kreditne ustanove te manjim dijelom banke.

Isplaćuju se elektroničkim putem direktno na tekući račun tražitelje i u samo 15 minuta otkad je zahtjev podnijet. Naravno, ako je sva dokumentacija kompletna. Od dokumentacije potrebno je osim online obrasca podnijeti presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Ako je iznos veći od 400 EUR onda se u osnovi dovoljni navedeni dokumenti, a ako pak iznos premašuje tu svotu, potrebno je priložiti i bankovni izvadak te platnu ili mirovinski listu.

Brze pozajmice mogu se zatražiti preko interneta, pa tako uz samo dva do tri klika mišem možete odgovoriti na pitanje kako doći do novčane pozajmice. Kamate su u prosjeku kreću od 5 do 10 posto, ali sve ovisi o trajanju roka otplate i količini novaca koje klijent traži. Visina novčanih pozajmica kreće se od 75 EUR do 4000 EUR, a ovisno o svoti klijent ju može isplatiti do sljedeće plaće. To je ujedno i jedna od najvećih prednosti ove usluge koja u potpunosti odgovara na pitanje o tome kako doći do novčane pozajmice.

Druga prednost jest ta što banke i financijske ustanove ne traže ovjeru poslodavca zato što su u pitanju manje svote novca. Dovoljna su tek redovno podmirenje dugovanja. Važno je, uz to, da račun ni na koji način nije blokiran ili zaštićen te da tražitelj ima redovita primanja u obliku plaće ili mirovine.

Kako doći do novčane pozajmice bez zaloga

Za gotovinske pozajmice nije potreban zalog. To znači da nije potrebno zalagati pokretnu ili nepokretnu imovinu u zamjenu za pozajmicu. Najčešće se isplaćuju novčane pozajmice u iznosu do 6000 kuna, a s maksimalnim rokom otplate do 150 dana. Umjesto davanja zaloga, klijent se obavezuje ugovorom da će vratiti posuđenu svotu novca uz fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu, ovisno o kakvim je uvjetima riječ.

Kako doći do novčane pozajmice uz životno osiguranje

Instrument osiguranja koji pospješuje dobivanje novčane pozajmice jest polica životnog osiguranja. Stoga ako se pitate kako doći do novčane pozajmice, pomoći može polica životnog osiguranja. Ako klijent traži na temelju police pozajmicu, polica i dalje vrijedi, odnosno ne raskida se. On je može dalje bez ikakvog problema uplaćivati i kasnije najnormalnije koristiti pod uvjetima koje je potpisao. To su opcije koje u većini slučajeva nude banke, dok kod apliciranja za novčane pozajmice kod drugih kreditnih institucija koje imaju odobrenje za rad od Hrvatske narodne banke, to nije slučaj.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (623 ocjena)

Home » Kako doći do novčane pozajmice