Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajmovi Zagreb

Zajmovi Zagreb

Brzi zajmovi Zagreb – kako ih podići

Premda mnogi ljudi koji žive u drugim dijelovima Hrvatske smatraju da je život u Zagrebu kao najvećem i glavnom gradu nepravedno mnogo lagodniji nego u ostatku Hrvatske, te da je država ionako previše centralizirana i usmjerena na Zagreb i okolicu, činjenica je da je upravo Zagreb zbog svoje veličine, milijuna stanovnika i statusa glavnog grada (te sve priznatijeg statusa turistički prepoznatog grada), ujedno i centar financijskih zbivanja. Budući da ima i nekoliko puta više stanovnika nego npr. Split, kao drugi najveći grad u Hrvatskoj, proporcionalno s brojem stanovnika očekivano ima i najviše onih s financijskim problemima. Zato je logično i da su zajmovi u Zagrebu najtraženiji zajmovi u Hrvatskoj. Zajmovi Zagreb su s godinama postali vrlo tražena usluga za koju oglase možemo naći na internetu, po samom gradu, ali i u tiskanim medijima. Nebankarske kreditne institucije su prepoznali tu potrebu i Zagrepčanima omogući zajmove koji pokrivaju većinu njihovih potreba, a mnoge kreditne tvrtke stalno rade na poboljšanju svojih usluga i načina poslovanja. Tako, sukladno s potrebama stanovnika periodično izbacuju nove, bolje i pristupačnije modele kreditiranja kao što su i zajmovi Zagreb koje su, sudeći po potražnji građani Zagreba i cijele županije očito prepoznali kao kvalitetnu; lako dostupnu i transparentnu uslugu kojom svoju novčanu situaciju mogu poboljšati u kratkom vremenu.

Što su zapravo zajmovi Zagreb

Zajmovi Zagreb odnose se na zajmove; kredite i pozajmice koje se podižu u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji, a obično podrazumijevaju brze, online zajmove i kredite koji se odobravaju i isplaćuju u roku od 15 minuta od kad zajmoprimac zaprimi klijentovu dokumentaciju. Zajmovi Zagreb se odnose na nenamjenske, gotovinske kratkoročne kredite, a novac se odmah uplaćuje na tekući račun klijenta. To su mahom manje, brze pozajmice s vraćanjem u kratkom periodu, a obično je riječ o nekoliko tisuća eura (uglavnom do 4000 EUR), koje se uglavnom isplaćuju na rok od 18 mjeseci. Kratkoročnu uslugu Zajmovi Zagreb mogu zatražiti svi punoljetni stanovnici grada i Zagrebačke županije, a neke kreditne tvrtke ne traže čak ni potvrdu o radu na neodređeno, već im je dovoljan uvjet da ste punoljetni stanovnik koji ima uredna mjesečna primanja (bilo da radite honorarno, preko studentskog ugovora ili ugovora o djelu, da ste zaposleni na određeno vrijeme ili ste pak umirovljenik). Prednost Zajmova Zagreb, a koja postoji i u kod zajmova drugih gradova, jest što se kredit od početka do kraja obrađuje online, preko web stranice kreditne tvrtke. Zajmovi Zagreb su se zato pokazali kao idealna opcija za sve Zagrepčane koji ne žele ili ne mogu tražiti zajam u banci, bilo da ne ispunjavaju neki od uvjeta ili im kreditna prošlost koju HROK predstavlja banci nije baš uredna.

Zajmovi Zagreb i uvjeti

Za one koji ne znaju, uvjete većine banaka za podizanje ovakvog zajma ne ispunjavaju oni klijenti koji su se našli na njihovoj crnoj listi, koji su u HROK-u navedeni kao neuredni platiše (ili su kao jamci preuzeli tuđi kredit koji ne otplaćuju na vrijeme), oni kojima ostaje manje od trećine plaće nakon plaćanja drugih kredita i obveza, koji nisu zaposleni po Ugovoru na neodređeno, ili pak ne mogu dobiti potvrdu o zajmu poslodavca. Kao što se vidi iz nabrojanog, uvjeti su strogi brojni, stoga je logično da nakon godina krize koja je iscrpila financije građana zapravo ostaje malen broj onih koji ih sve mogu ispuniti.

Što je potrebno za zajmove Zagreb

Za zajam Zagreb u nebankarskim institucijama nećete morati priložiti ništa od navedenog za uvjete banke; osim (i to samo u nekim tvrtkama i za određene iznose) potvrdu o stalnom zaposlenju. Ono što većina kreditnih tvrtki traži, a zbog čega se ovi zajmovi s pravom i zovu brzi zajmovi ili krediti, jest preslika osobne iskaznice, neblokirani tekući račun na ime zajmoprimca, te potvrda o mjesečnim primanjima. Zadovoljavanjem ovih uvjeta i slanjem dokumentacije preko maila kreditne tvrtke, zajmovi Zagreb mogu se isplatiti doslovno u 15 minuta! Zato se nemojte ustručavati kontaktirati kreditnu tvrtku za koju ste provjerili da uredno posluje, po mogućnosti i van naših granica, te da joj je poslovanje uredno i transparentno, bez skrivenih naknadnih troškova.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (271 ocjena)

Home » Zajmovi Zagreb